70221144 Support

Revisor

Vil du gerne hjælpe flere med deres regnskab?

Noget så seriøst som revision kræver en informativ, men samtidig indbydende, hjemmeside. Denne balancegang af grafisk repræsentation og information varetager vi gerne hos OnlinePlus.

Hos OnlinePlus har vi mange års erfaring med udvikling af hjemmesider og udnyttelse af markedsføring. I vores portoføje findes flere revisions og advokatfirmaer, så vi ved lige præcis hvad kunderne eftersøger – dermed er vi den optimale partner, når dit revisionsfirma skal have ny hjemmeside.  Se hvad vi kan tilbyde dig herunder.

gratis rådgivning

Bliv ringet op, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

Please leave this field empty.

Skal vi også hjælpe dig godt i gang med din nye hjemmeside? Kontakt os på tlf.: 70 22 11 44 og hør mere!

Send det rette budskab

Ikke nok med at vores designer og udviklere kan skræddersy din side, så du får netop de moduler I har behov for, vi kan blandet andet også hjælpe jer med at skrive tekster som både informerer og er søgemaskineoptimerede.

Få skabt visuelle elementer som både er forklarende og er med til at skabe en dynamisk og interessant hjemmeside. I dette samspil er vi hos OnlinePlus ekstra opmærksomme på at både design og tekst afspejler en virksomhed som har styr på deres regler og paragraffer, samtidig med at det er simpelt for kunderne at finde den relevante information.

Du kan få:

  • En responsive side, som kan ses på alle skærme
  • Tekstforfatning og Google optimering
  • Annoncering
  • Enkel administration

Skab tryghed for kunderne

Ved at udstråle både seriøsitet og tilgængelighed gør du det mere sandsynligt at kunderne vælger netop jeres kontor til deres næste opgave. Revision er et felt hvor det er yderst vigtigt at skabe en tryg atmosfære for kunden. Med den rette information, grafiske elementer og selvfølgelig et fokus på at gøre noget ud af tilstedeværelsen på nettet, er du bedre rustet til at tiltrække nye kunder.

Få en analyse af din hjemmeside

  • Er din hjemmeside mobilvenlig?
  • Er den søgemaskineoptimeret?
  • Er der fejl i koden?
  • Er der brug for mere markedsføring?
  • Hvad er mine muligheder?

Se udvalgte kundereferencer

Kontaktpersoner

Kontakt en af vores konsulenter, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere...

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt