70221144 Support

Hos OnlinePlus arbejder vi med alle facetter af design til web. Læs mere om de opgaver vi kan varetage herunder, og kontakt os gerne for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit design.

gratis rådgivning

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig!

Please leave this field empty.

Webdesign – din hjemmesides ansigt udadtil

Lad OnlinePlus give din hjemmeside eller webshop et moderne og tiltrækkende design. Din hjemmesides design skal afspejle din virksomheds profil, og derfor gør vi meget for at sætte os ind i hvem I er. Læs mere om, hvad vi kan gøre for dit webdesign.

Logo – visuel identitet

Dit logo skal være beskrivende for hele din virksomhed og skal fungere over en bred vifte af medier – trykte såvel som webbaserede. Sikrer dig sammenhæng i alt virksomhedens kommunikationsmateriale og få designet et logo fra OnlinePlus. Hos OnlinePlus laver vi dit nye logo fra bunden! Og i samarbejde med dig udarbejder vi et logo der spejler din virksomhed. Læs mere om logo design her.

Billedredigering – flotte billeder til din hjemmeside

Det sidste touch er altafgørende for resultatet! Derfor har vi vores dygtige in house grafiker, som gerne hjælper dig med at få udviklet de helt rette billeder til din webshop eller hjemmeside. Vi giver gerne et bud på netop din opgave. Se mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få flotte billeder med billedredigering her.

Grafiske elementer – få frisket det gamle op

Har du brug for grafiske elementer til din hjemmeside? Så sidder vi hos OnlinePlus klar til at hjælpe dig med at skabe illustrationer til at beskrive dit emne. Få f.eks. designet et badge som kan placeres i toppen af siden eller som kan bruges til at vise dine kompetencer. Se, hvad vi kan gøre for dig og din hjemmesides grafiske elementer.

Kontaktpersoner

Høre mere om designmulighederne fra vores konsulenter, vi sidder klar...

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt