70221144 Support

Med den korrekte visuelle identitet og logodesign, sikres der sammenhæng i al virksomhedens kommunikationsmateriale. Derfor har dit logo stor betydning, så potentielle kunder, samarbejdspartnere osv. kan se en rød tråd i dit markedsføringsmateriale. Dette skal ikke overlades til tilfældighederne – det kan skade din troværdighed. Hos OnlinePlus laver vi dit nye logo design fra bunden! Vi sikrer, at du får et logo, der afspejler virksomheden og er unik for netop den.

gratis rådgivning

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig!

Please leave this field empty.

Med et logodesign fra OnlinePlus får du

  • Unikt design
  • Sparring til visuel identitet
  • Optimale filformater
  • Ubegrænset korrektur
  • Individuelt og personligt logo

Det er muligt at få lavet dit logo i forskellige størrelsesformater og versioner – f.eks både vandret og lodret. At have forskellige opstillinger kan være praktisk alt efter, hvor logoet skal benyttes. På din hjemmeside er det som reglen et aflangt logo der benyttes, hvor det derimod kan være en fordel med et lodret logo på f.eks. biler. Tekst og motiv på logoet vil stadig være den samme, så du ikke forvirrer kunderne.

Ved design af logo

Når du vælger at OnlinePlus skal udforme et nyt design til dit logo, designer vi i samarbejde med dig et logo, som er tilpasset netop din virksomhed. Vores designer tager både højde for jeres nuværende profil, og indarbejder, så vidt muligt, de elementer du skulle have ønske om.

Du bliver præsenteret for flere forslag, så du har forskellige muligheder af vælge fra. Du kan selvfølgelig kombinere elementer fra alle disse forskellige designs, så vi sammen finder frem til det helt rette logo for din virksomhed. Derfor er der også altid så mange korrekturrunder som det måtte kræve for at logoet er helt perfekt.

Når vi designer et nyt logo til dig, kan vi gå ud fra det eksisterende og opdatere det, eller vi kan lave noget helt fra bunden. Ligeledes kan vi forholde os til den eksisterende farve- og skrifttypeprofil eller ændre det fuldstændig – det er helt op til dig. Om dit logo skal være et symbol, tegn, ren tekst eller en kombination heraf. Vi forholder os gerne til din virksomhedsprofil – eksisterende elle ny.

Logodesign er en meget individuel ting, derfor tager vi altid udgangspunkt i en grundig snak med dig, hvor vi afdækker ønsker og behov. Uanset om du har et klart billede af, hvordan dit logo skal se ud, eller har brug for hjælp til at nå frem til det rette logo, så guider vores designer dig igennem – og det bliver helt som du gerne vil have.

Når du får et lavet et design hos OnlinePlus sørger vi selvfølgelig for, at det nye logo bliver leveret i optimale filformater som du kan bruge til både web og tryk.

 

Kontaktpersoner

Tag en snak med vores konsulenter om dit nye logodesign. Kontakt dem her...

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt