70221144 Support

Vil du fange kunder som allerede har besøgt din side? Så er en remarketing kampagne med Google AdWords en effektiv metode! Hvis du minder tidligere besøgende om din tilstedeværelse, er der en større mulighed for, at de vender tilbage til netop din side og foretager et køb eller opkald.

gratis rådgivning

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig!

Please leave this field empty.

Hvordan fungerer Google AdWords Remarketing?

Med en remarketing kampagne på Google AdWords, sporer Google dine besøgende. Disse besøgende får efterfølgende vist kampagner for din hjemmeside når de færder sig på andre sider rundt på internettet. Google viser dine annoncer på et hav af forskellige hjemmesider, som indgår i deres samlede samarbejdsnetværk, hvilket inkluderer alt fra giganter som Youtube og Ask til Google blogs.

Hør om mulighederne med Google AdWords

Der er flere forskellige muligheder for at annoncere med Google AdWords, både de klassiske Google AdWords annoncer der vises ved søgninger, billedeannoncer på Google Displaynetværket, Google Shopping annoncer og, de her omtalte, remarketingsannoncer.

Vil du høre om alle mulighederne, og finde ud af, hvordan vi bedst opretter Google kampagner til dig? Så kontakt en af OnlinePlus’ konsulenter og hør bl.a. mere om Google AdWords Remarketing.

Kontaktpersoner

Kontakt en af vores online marketing specialister, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere...

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt