70221144 Support

Bliv synlig med markedsføring på Google AdWords! Få Google AdWords optimering ud fra dit interesseområde. Med markedets mest omkostningseffektive markedsføringsprogram, bliver du synlig i toppen af Google for et abnormt relevant og interesseret publikum. Google AdWords giver dig fuld kontrol over dit online budget, samtidig med, at du får fuld frihed til at rette og dine kampagner løbende.
Du imødekommer dine kunder præcis i det sekund, hvor de søger efter det, du tilbyder – og du betaler kun, når der klikkes på din annonce. Det er 100% relevant markedsføring, hvor du tilbyder løsningen til dine kunders behov – på rette tid og rette sted.

Processen

Læs mere om processen for Google AdWords optimering her – hold musen over de enkelte trin

Analyse

Analyse

Der analyseres på det marked, som ønskes at ramme og eventuelle eksisterende AdWords kampagner. Det analyseres, hvilke søgeord der er interessante, samt konkurrencen på disse, forventelige antal søgninger og forventelige klikpriser pr. ord. Analysen udarbejdes i samarbejde med dig, ud fra dine kompetencer og det geografiske område der skal rammes.
Strategi

Strategi

Ud fra analysen laves der en strategi for den videre drift. Enten tilrettes eksisterende data ellers startes forfra. Vi opsætter den korrekte struktur, forfatning af tekster til annoncer, links til de korrekte undersider, opsætning af konverteringssporing (v. webshop) til måling på pris pr. salg og antal af salg igennem AdWords. Alt udarbejdes efter din godkendelse.
Opsætning af kampagnen

Opsætning af kampagnen

Efter godkendelse af strategi fra dig, bliver opsætningen af kampagnen igangsat. Først analyses der hvilke søgeord der er værd at satse på. Derefter laves struktur på kampagnen – for de bedste forudsætninger for succes - der fastsættes klikpriser, annoncer rettes og der linkes til de ønskede grupper.
Rapportering

Rapportering

Fra OnlinePlus får du løbende rapporter tilsendt. Rapporterne giver dig et komplet overblik over, hvad du får ud af dine penge. I rapporten får du bl.a. overblik over; klik, visninger, klikprisen pr. ord, konverteringer (v. webshop), pris pr. konvertering (v. webshop) og om budgettet der er valgt er tilstrækkeligt.
Løbende optimering

Løbende optimering

Ud fra de fremsendte rapporter og en løbende analyse, optimerer vi din kampagne så den præsterer bedst muligt. Der bliver bl.a. analyseret på hvilke søgeord, der får flest klik, om prisen er den rigtige og forsøgt at sænke prisen pr. kontakt/salg.

gratis rådgivning

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig!

Please leave this field empty.

Hvad er AdWords?

AdWords er Googles annonceringsplatform. Du kender helt sikkert AdWords, da det er de annoncer, som du ser ovenover søgeresultaterne og til højre for søgeresultaterne, når du foretager en søgning på Google.

Når du laver markedsføring på Google AdWords giver det resultater med det samme kampagnen aktiveres. Lige så snart kampagnen er godkendt vil du deltage i auktionerne om topplaceringerne på Googles søgeresultat.

Ved AdWords annoncering har du fuld kontrol over, ikke blot budgettet, men også hvornår dine annoncer skal vises – Du kan til enhver tid tilføje eller fjerne søgeord som en del af din Google AdWords optimering.

Fordele ved annoncering på Google AdWords

  • Du har fuld frihed til at bestemme hvilke søgeord du gerne vil være synlig på
  • Der kan justeres og omdistribueres i budgettet løbende
  • Du har et præcist budget som ikke overskrides
  • Det er fuld målbarhed på alle parametre

Vi udarbejder dine annoncer i samarbejde med dig, så de matcher din hjemmeside og arbejder løbende med optimeringen af søgeord samt opbygningen af kampagnerne for at opnå de laveste klikpriser til dig. Desuden er OnlinePlus certificeret Google AdWords Partner, hvilket vil sige, at vi altid har adgang til den nyeste viden og papir på, vores evner inden for AdWords. Læs mere om, hvad Google AdWords certificeringen har af betydning for dig.

Vil du vide hvordan du kan få Google AdWords optimering?

Hold et uforpligtende møde med vores AdWords ekspert og få præsenteret en præcis strategi for netop din virksomhed. På mødet får du afklaret det potentiale, der ligger for dig og din forretning, samt hvad de evt. omkostninger vil være.

Du bliver sat grundigt ind i opbygningen af annonceringen, samt hvad dine konkurrenter gør, så du er bedst muligt klædt på. Har du en webshop? Læs mere om Google AdWords optimering til DanDomain webshops.

Mødet er helt uforpligtende – interesseret? Så skriv til jv@onlineplus.dk eller ring 26 11 99 88.

Kontaktpersoner

Vil du vide mere om Google AdWords? Tag kontakt til vores kompetente online marketings specialister...

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt