70221144 Support

Google Analytics giver dig et overblik over, hvem dine kunder er, hvor de befinder sig og hvor lang tid de bruger på dit website – derudover er der også mulighed for at få et komplet overblik over, hvilke sider kunderne benytter sig mest af.

gratis rådgivning

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig!

Please leave this field empty.

Google Analytics værktøjet

Google Analytics er et godt værktøj til dig, der har interesse i at markedsføre din virksomhed bedst muligt – og hvor det er vigtigt for dig at sætte ind. Med Google Analytics får du information om dine besøgende, og det skaber værdi for din forretning.

Analytics værktøjet giver dig det perfekte udgangspunkt for at lave målrettede annoncer, styrke dine markedsføringstiltag og opbygge websites, der konverterer flere kunder.

Fordelene ved Google Analytics

Googles værktøj lader dig få et enestående indblik i dine kunders færden på dit website, hvad enten det er en informativ hjemmeside eller en webshop. Analytics indeholder muligheden for at sortere information på flere planer, og det bliver nemt at spore effekten af ændringer, da overblikket over data’en er simpelt at sammenligne over tid.

Derudover er der i Google Analytics mulighed for at skabe overblik over dine AdWords besøgende, dine nyhedsbreve, eller dine PDF dokumenter.

Lad OnlinePlus hjælpe

OnlinePlus er eksperter i at opsætte Google Analytics! Med opsætning fra os, får du et komplet overblik over hvilke søgemaskiner brugerene benytter, links, de mest besøgte sider og hvilke søgeord folk benytter for at komme til din side. Som den ultimative bonus, tilbyder Analytics værktøjet også, at du meget præcist kan se hvilke informationer dine kunder søger på siden. På den måde er der rig mulighed for at optimere alle de rette steder.

Kontakt OnlinePlus i dag, for at få en opsætning eller analyse af din Google Analytics.

Kontaktpersoner

Vil du vide mere om fordelene ved Google Analytics? Kontakt vores konsulenter og hør mere...

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt