70221144 Support

Google Shopping er en tilføjelse til Google AdWords. Med Google Shopping får du som webshop mulighed for at tilføje dine produkter direkte til Google, hvorefter at Google matcher søgninger med dine produkter. Når dine produkter matcher en brugers Googlesøgning henter Google automatisk dine produktinformationer og viser både billede, pris og tekst over de organiske søgeresultater.

Med Google Shopping bliver dine potentielle kunder introduceret for dine produkter med det samme.

gratis rådgivning

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig!

Please leave this field empty.

Fordele ved Google Shopping

Ved at gøre brug af Google Shopping – gerne i kombination med de andre AdWords-kampagne typer – maksimerer du din synlighed til den mindst mulige udgift.

Jo mere du kan fylde på Googles søgeresultater, jo bedre er mulighederne for, at kunderne klikker på netop din annonce.

Med Google Shopping får du:

  • En bedre klikrate
  • Mere kvalificerede kunder
  • Let administration, da informationen bliver hentet direkte
  • Større synlighed pga. de store annoncer

Og Google Shopping er ikke dyrere end andre AdWords annoncer! Du betaler kun hver gang nogen klikker på din Google Shopping annonce, og når din produktkonto en gang er oprettet, er det meget enkelt at vedligeholde alle dine annoncetyper.

Den rette AdWords annoncering

Med AdWords er der flere forskellige annoncemuligheder – og det kan være svært at vælge den rigtige. Derfor sidder vi hos OnlinePlus klar til at hjælpe dig.
I samarbejde med dig udvælger vi den rette AdWords annonceringsløsning til netop dig – vi tager en dialog omkring mål og budget, bud samt jeres struktur og de muligheder der ligger i den.

Kontaktpersoner

Kontakt en af vores online konsulenter, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere...

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt