70221144 Support

Hjemmesiden er din virksomheds ansigt udadtil – vis din identitet, dit image og din troværdighed

En professionel hjemmeside kan derfor være forskellen mellem, om dine besøgende konverterer til kunder, eller om de klikker sig videre til din konkurrent.

Ved at få OnlinePlus til at hjælpe dig med at få en ny hjemmeside, får du en grundig og erfaren samarbejdspartner. Uanset din branche, om du er en virksomhed eller en organisation og om du har en eksisterende side eller skal starte helt fra bunden, så ved vi, hvordan vi fremstiller den helt rette hjemmesideløsning til dig.

Projektledelse

Projektledelse

Vores projektleder tager kontakt til dig, og informerer om processen. Desuden indsamles de nødvendige materialer og informationer, således grafikeren har et godt udgangspunkt til designprocessen. Projektlederen er ligeledes den, der sørger for, at vi kommer i mål med din opgave.
Design

Design

Efter indsamlingen af materialer og praktisk information, vil grafikeren kontakte dig med en række afklarende spørgsmål. Disse sikrer, at vi udarbejde det optimale design i første omgang. Designeren vil bl.a. spørge ind til den grafiske profil, ønskede funktionaliteter og fokuspunkter.
Designudkast

Designudkast

Designeren fremsender efterfølgende et udkast til din nye hjemmeside. Et udkast indeholder typisk design på både forside og undersider. Ud fra dette udkast arbejdes der med eventuelle rettelser og der vil herefter blive fremsendt et nyt udkast. Sådan sikrer vi os, at du som kunde, bliver 100 % tilfreds med udseendet af din nye hjemmeside.
Programmering

Programmering

Så snart designet er godkendt, vil opgaven blive lagt videre til en af vores udviklere, som vil sørge for at programmere din hjemmeside. Her sikrer vi os også, at alle funktionaliteter virker som ønsket.
Online

Online

Når hjemmesiden er færdigprogrammeret, vil du blive kontaktet for at få peget dit domæne ind på din nye hjemmeside. Med domænet sat op og peget, vil din hjemmeside være online - og vi er nu klar til at skabe resultater for dig.
Support

Support

Efter hjemmesiden er gået online, kan du ringe til vores support med spørgsmål til brugen af CMS-systemet. Derudover kan du sende mails om rettelser/tilføjelser til tekster og billeder på siden, så vil vores support sørge for at opdatere hjemmesiden for dig.
Rådgivning

Rådgivning

Vores online marketing specialister, vil løbende kontakte dig med gode råd og sparring til, hvordan du får mest muligt ud af dine online aktiviteter. Ligeledes hjælper de med at skabe et overblik over statistikken på din hjemmeside - Få information om, bl.a. hvilke sider der har flest besøg og dermed er mest interessante for dine potentielle kunder.

gratis rådgivning

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig!

  • Et simpelt CMS-system
  • Teksteditor, der minder om Word
  • En fast kontaktperson
  • Kontrol over alt indhold og billeder
  • Responsive hjemmeside
  • Fri support året rundt
  • Sparring om søgemaskineoptimering
  • Grundigt indblik i dit forretningsområde, dit marked og din målgruppe
  • Specialudvikling af moduler

Please leave this field empty.

WordPress hjemmeside

Vi arbejder med content management systemet (CMS-system) WordPress, hvilket er verdens største. Så du er ikke blot sikker på, at en god understøttelse, også at det er et system, som er brugervenligt! Læs mere om WordPress hjemmesider her.

Specialtilpasning af moduler

Du får en ny hjemmeside der er 100% tilpasset til dine behov. Vi udvikler gerne specielle moduler og formularer til din hjemmeside. Sikre dig en ny professionel hjemmesidedesign med de funktioner du har behov for f.eks. galleri, nyhedsbrev etc.

Responsivt design

Sikre dig at din hjemmeside automatisk tilpasser til smartphones og tablets. Vi udvikler en responsive hjemmeside, så du får et fremtidssikret design. Det kan endda forbedre din Googleplacering at skifte til en responsiv hjemmeside.

Rådgivning

Vil du gerne vide mere om mulighederne for markedsføring? OnlinePlus’ konsulenter sidder klar til at rådgive dig om dine muligheder på bl.a. de sociale medier som f.eks. Facebook og Instagram. Læs mere om medierådgivning her.

Komplet partner

Hos OnlinePlus er vi et full service webbureau. Derfor kan vi også tilbyde dig hjælp med alt fra hjemmesideudvikling, design, Google annoncering, Facebook annoncering og søgemaskineoptimering mm.

Kursus i WordPress

Hvis du har brug for hjælp til at komme i gang med din nye hjemmeside, tilbyder OnlinePlus personlige kurser i brugen af din WordPress hjemmeside. Læs mere og book et af vores kurser her.

Kom videre med en ny hjemmeside

Styrk din forretning! Start processen med din nye responsive hjemmeside – få et nyt design, der er både brugervenligt og indbydende at se på. Og vi hjælper gerne med at få gjort din nye hjemmeside synlig på Google, så du kan få flere kunder med søgemaskineoptimering.

Du kan komme i gang, ved at kontakte os på telefon 70 22 11 44 eller kontakt os om en ny hjemmeside til din virksomhed her.

Kontakt en af vores hjemmesideeksperter angående en ny hjemmeside

Vores flinke konsulenter sidder klar til at besvare dine spørgsmål om din nye hjemmeside...

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt