70221144 Support

En WordPress hjemmeside giver dig et af verdens mest udbredte content management systemer (CMS)

Da WordPress er en open source platform, er der et hav af muligheder for funktionaliteter til din kommende WordPress hjemmeside.

Brugervenligheden i administrationen til WordPress er virkelig helt unik og gør, at de fleste personer, uanset teknisk baggrund, kan arbejde med at opdatere indhold på hjemmesiden.

gratis rådgivning

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig!

  • Dygtige udviklere og designere der arbejder med WordPress
  • Mulighed for SEO optimering
  • Hjælp til markedsføringen af din WordPress hjemmeside
  • Erfaring fra mere end 400 forskellige hjemmesider i WordPress
  • Vejledning og rådgiver dig om alle dine muligheder
  • Et bureau med alle medarbejdere under samme tag

Please leave this field empty.

WordPress referencer

Du kan se et udpluk af de WordPress hjemmesider vi har udviklet under referencer. Måske giver de dig gode ideer til din WordPress hjemmeside.

SEO på din WordPress side

I WordPress får du mulighed for selv at søgemaskineoptimere. Har du for travlt, til at bruge den nødvendige tid på alle trinnene i SEO optimering, så har vi ekspertisen til det. Læs mere om søgemaskineoptimering til WordPress her.

SEO kursus i WordPress

Hvis du selv vil stå for optimeringen kan vi også arrangere et SEO kursus for dig – specifikt udviklet på WordPress administrationen. Du kan vælge at få et individuelt SEO kursus eller deltage i en af vores seminarer som vi afholder løbende.

Vores erfaringer med WordPress hjemmesider

I samarbejde med OnlinePlus, har du efterfølgende mulighed for at kontakte vores support, hvis der opstår spørgsmål under dit arbejde med hjemmesiden via WordPress administrationen. Du har også mulighed for at deltage på et individuelt kursus i WordPress hjemmeside opsætning eller nogle af vores seminarer, som løbende afholdes.

Vi vil også gerne hjælpe dig med din WordPress hjemmeside! Kontakt os nu på telefon 70 22 11 44 for at få hjælp eller et gratis tilbud. Du kan også sende en e-mail på salg@onlineplus.dk.

WordsPress kontaktpersoner

Ønsker du at høre mere om WordPress hjemmesider? Så sidder vores konsulenter klar til at vejlede dig...

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt