70221144 Support

Hos OnlinePlus afholder vi kurser på vores adresse i Odense eller på din adresse, dette aftales individuelt.

Vi afholder kursus i både WordPress, DanDomain Webshop, SEO (søgemaskineoptimering) og Google Adwords.

Nedenstående står listet kurser – såfremt der er nogle åbne. Ønsker du et kursus er du velkommen til at kontakte os, så aftaler vi agenda til kursus, dato og lokation.

Kursus – WordPress

Vi kan afholde kursus i WordPress administrationen målrettet om du skal være administration eller webmasteren, der løbende skal varetage opdateringer af indhold. Læs mere om vores WordPress kursus her.

Kursus – DanDomain Webshop

Har du en DanDomain webshop og mangler undervisning i korrekt brug af din administration til at drive din webshop, så kontakt os for at aftale et DanDomain kursus. Vi samarbejder med DanDomain og forhandler deres webshop – sammen med vores andre ydelser som SEO (søgemaskineoptimering), Google Adwords og annoncering på andre sociale medier gør det os til den mest komplette samarbejdspartner for dig.

Kursus – SEO (søgemaskineoptimering)

Arbejder du med en hjemmeside eller webshop, hvor SEO er en del af strategien, er der flere elementer der spiller ind, når det vedr. det at lave SEO. Vi kan hjælpe dig med at forstå SEO, så du fremadrettet på hjemmesiden eller webshoppen formår at kunne arbejde selvstændigt med at skabe trafik og placeringer på Google. Vi laver både SEO kursus med fokus på DanDomain SEO eller WordPress SEO.

gratis rådgivning

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig!

Please leave this field empty.

Kontaktpersoner

Kontakt en af vores kontaktpersoner hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere...

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt