70221144 Support

Vil du gerne være bedre til at bruge din administration på din DanDomain webshop eller er du måske helt ny til DanDomains platform? Så er et kursus i DanDomain webshops hos OnlinePlus et rigtig godt sted at starte.
Du – eller I, hvis I er flere der ønsker kurset – får en grundig gennemgang af de væsentlige funktioner på DanDomains webshop-platform fra en af vores dygtige udviklere, som er specialiseret i DanDomain.

gratis rådgivning

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig!

Please leave this field empty.

Særligt for DanDomain webshops

  • Oprettelse af produkter og underkategorier
  • Oprettelse af tilbud og rabatkoder
  • Gennemgang af ordreoversigt og betalinger

Dertil kommer en gennemgang af designet og de muligheder der ligger deri. Det bliver forklaret, hvor i administrationen du retter de forskellige elementer rundt på siden, og hvordan der rettes i både tekster og billeder rundt på din webshop.

Udbyttet for dig af et DanDomain kursus

Med et intro kursus i din DanDomain webshop bliver du godt klædt på til at kunne håndtere de væsentligste ændringer selv. Du bliver i stand til at kunne klare den daglige drift og de ændringer, der må komme uden at skulle benytte supporttimer på det.

Med kurset hos OnlinePlus får du alle de vigtigste redskaber til at drive din webshop mest effektivt, samtidig med, at du får tips og tricks til, hvordan du søger for at din shop er relevant og interessant for kunderne.

Kursus med udgangspunkt i din løsning

Når du vælger at få et introduktionskursus i DanDomain hos OnlinePlus, søger vi jo selvfølgelig for at det bliver tilpasset til netop jeres løsning! Vi tager altid udgangspunkt i dine problemstillinger, din shop og din målgruppe. På den måde får du mest for dine penge.

Et DanDomain kursus kan både blive afholdt i vores lokaler på havnen i Odense, men vi kommer også gerne ud til dig og afholder kurset.

Skal vi hjælpe dig godt igang med din DanDomain shop? Kontakt os for at høre mere om at få planlagt et DanDomain kursus hos OnlinePlus.

Kontaktpersoner

Kontakt en af vores konsulenter hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere...

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt