70221144 Support

bedre viden og indsigt i de forskellige løsninger og deres muligheder

Hos OnlinePlus afholder vi løbende seminarer for vores kunder. Disse kan have et hav af emner i fokus, og der er altid fokus på de forskellige løsninger og deres muligheder.

DanDomain seminar

Vil du have det optimale ud af din DanDomain webshop? Få alle de nyeste tips og tricks eller bliv opdateret i ændringer. Når OnlinePlus løbende afholder seminarer for vores DanDomain kunder sørger vi for, at du bliver klædt ordentlig på til at få mest muligt ud af din webshopløsning.

WordPress seminar

Har du brug for at få tips om at få det største udbytte af din WordPress hjemmeside? Så hold øje med denne side, og se hvornår OnlinePlus igen afholder seminarer for vores WordPress kunder. Du får de seneste opdateringer og tricks til hvordan du til fulde udnytter din hjemmesideløsning.

SEO seminar

Vil du gerne selv blive i stand til at søgemaskineoptimere din WordPress hjemmeside eller DanDomain webshop? OnlinePlus afholder løbende SEO seminarer for vores kunder, hvor du bliver klædt godt på til at skrive tekster som både dine kunder og Google vil elske.

AdWords seminar

Er du interesseret i at annoncere på Google? Uanset om du har en WordPress hjemmeside eller en DanDomain webshop afholder vi hos OnlinePlus løbende AdWords seminarer. Du lærer grundprincipperne i Google AdWords, så du har de bedste forudsætninger for at komme i gang med de betalte annoncer.

Facebook seminar

Vil du fange dine kunder og potentielle målgruppes interesse på de sociale medier? Så er et Facebook seminar hos OnlinePlus noget for dig og din virksomhed. På seminaret vil vi gennemgå nogle af de mange fordele du kan drage af online markedsføring, bl.a. igennem annoncering på Facebook og Instagram. Her lærer du hvordan du kommer igang med at bruge Facebook i forretnings-øjemed, et indblik i annonceformer, samt generel indføring i drift og muligheder.

Kontaktpersoner

Kontakt en af vores konsulenter, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere...

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt