70221144 Support

Har du interesse i selv at lave søgemaskineoptimering? Så er et godt sted at starte med et kursus fra OnlinePlus. Med vores SEO kursus får du en grundig gennemgang og introduktion til at komme i gang med at skrive til søgemaskinen Google.

gratis rådgivning

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig!

Please leave this field empty.

Hvad lærer jeg på SEO kursus

På kurset får du en gennemgang af de vigtigste elementer, som til sammen udgør søgemaskineoptimering af dine sider. Vi beskriver, hvordan du kommer i gang med optimeringen og, med udgangspunkt i din egen side, hvordan det er smart, at du prioritere din optimering.

Vi giver dig en guide i, hvordan du opbygger dine tekster for at både søgemaskiner og brugere har let ved at læse dit indhold. Google tager højde for et hav af kriterier når det kommer til at rangere din side i brugernes søgninger, der får du en gennemgang af de vigtigste grundregler i opbygningen af dine tekster.

Igennem kurset vil du opnå færdigheder inden for

  • Opbyggelse af tekster
  • Udfyldelse af beskrivelser
  • Udfyldelse af billedtekster
  • Linktekster
  • Linkbuilding; intern, ekstern, indgående

Du får en introduktion til både udnyttelsen af links, og hvordan du kan bruge de sociale medier, samt hvor du da skal ligge din energi for at det har størst mulig værdi for søgemaskinerne.

Udbyttet for dig

Vores kursus vil have fokus på netop din løsning, så uanset om du har en WordPress hjemmeside eller en DanDomain webshop, giver vi dig en udførlig introduktion til, hvilke punkter der er vigtige at udfylde, og hvordan dette gøres bedst muligt til Googles søgerobotter.

Med et intro kursus til SEO bliver du godt klædt på til at kunne håndtere de væsentligste ændringer selv. Du bliver i stand til at kunne klare den løbende optimering og de ændringer, der må komme uden at skulle benytte supporttid på det. Ved at have effektiv tekstforfatning glæder du både dine brugere og Googles søgemaskine, og ved at have den forudgående viden sparer du dig selv for tid.

Kurset kan både blive afholdt i vores lokaler på havnen i Odense, men vi kommer også gerne ud til dig og afholder kurset.

Lad os give dig en god grundviden om SEO – Kontakt os og få planlagt et SEO kursus.

Kontaktpersoner

Er du blevet nysgerrig på SEO? Kontakt vores konsulenter, med spørgsmål eller for at høre mere...

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt