70221144 Support

Har du fået en ny hjemmeside eller måske er det bare første gang, at du har en WordPress-hjemmesideløsning? For at være sikker på at du får det mest mulige ud af din løsning kan det være smart at få et WordPress kursus hos OnlinePlus. Når du vælger at tilkøbe et kursus klæder vi dig på til at udnytte alle delene af din hjemmesideløsning på bedste vis.

gratis rådgivning

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig!

Please leave this field empty.

Gennemgang af WordPress kursus

Ved et WordPress kursus har vi naturligvis fokus på at give dig en grundig gennemgang af, hvordan løsningen hænger sammen. Vi gennemgår sammen hvert enkelt element på siden, og hvor det rettes i administrationen. Det bliver udførligt forklaret, hvordan der ændres i billeder og tekst – og hvilke elementer af disse, der er vigtigst at holde opdateret. Ligeledes forklares der brugen af billeder og deres opløsning samt størrelser.

Skulle din side have specialudviklede elementer, bliver der naturligvis sat fokus på dem, og her får du en dybdegående forklaring på, hvordan disse fungerer.

 

Hvad får du ud af et WordPress kursus?

Kernen i vores WordPress kursus er at give dig en forståelse for, hvordan det er at have en hjemmeside, og hvad der skal til for at den bliver succesfuld. Derfor gør vi meget ud af at give dig tips til, hvordan du holder liv i siden og skaber en strategi for brugen af din hjemmside – f.eks. kobling til de sociale medier.

Endelig bliver der i forbindelse med introen til brugen af den generelle administration, givet en kort introduktion til SEO (søgemaskineoptimering). Dette er yderst væsentligt for at blive vist i søgninger på Google, hvilket er den vej langt de fleste indsamler deres informationer. Du får kort at vide, hvilke elementer der er vigtige altid at udfylde, både på tekst og billeder.

Er du interesseret i yderligere viden om SEO tilbyder OnlinePlus også et udvidet kursus om dette – Læs mere om SEO kursus hos OnlinePlus her.

Udbyttet for dig

Med et intro kursus i din Wordspress løsning bliver du godt klædt på til at kunne håndtere de væsentligste ændringer selv. Du bliver i stand til at kunne klare den daglige drift og de ændringer, der må komme uden at skulle benytte supporttimer på det. Med kurset hos OnlinePlus får du alle de vigtigste redskaber til at holde liv i din hjemmeside, så den er relevant og optimeret – til glæde for både dine brugere og Googles søgemaskine. Og kurset er naturligvis tilpasset den løsning, vi har lavet til netop jer!

Kurset kan både blive afholdt i vores lokaler på havnen i Odense, men vi kommer også gerne ud til dig og afholder kurset.

Skal vi hjælpe dig godt igang med din WordPresss hjemmeside? Kontakt os og få planlagt et WordPress kursus hos OnlinePlus.

Kontaktpersoner

Vil du høre mere om kurser hos OnlinePlus, er du meget velkommen til at kontakte vores konsulenter...

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt