70221144 Support

OnlinePlus hjælper i dag flere virksomheder med rådgivning af deres markedsføringsaktiviteter. Nogle tilfælde, hvor man som kunde har en hjemmeside og ikke kan gennemskue, hvad de får ud af den eller der f.eks. er tilkøbt ydelser hos anden leverandør, hvor man som kunde ønsker et andre sæt øjne på deres aktiviteter.

gratis rådgivning

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig!

Please leave this field empty.

Mangler du et overblik? – Få medierådgivning!

Er dine medieaktiviteter og markedsføringskroner løbet løbsk? Har du mistet overblikket i den store mængde af leverandører og annoncører? Det kan være svært at skelne mellem de mange forskellige ydelser, og hvilken ydelse der giver mest værdi og mening for din forretning.

Du kan samarbejde med OnlinePlus og koble os på som din medierådgiver – derved få mest ud af din markedsføring.

Dit samarbejde med os betyder, at du får:

  • Professionel medierådgivning af eksperter
  • Mest mulig værdi for pengene
  • Kend dit udbytte af markedsføringen
  • En kontaktperson hele vejen
  • En samlet løsning hos os
  • Rådgivning om webshop markedsføring

Er du i gang med et webprojekt og har brug for en rådgiver

Mange virksomheder har en samarbejdsaftale med en leverandør, men ønsker at få tilkoblet en eksternt rådgiver. Det kunne for eksempel være til en bestående hjemmesiden eller et nyt webprojekt. Dette, for at få det bedste resultatet ud af det webprojekt man sidder med, hvor der måske skal være fokus på, at hjemmesiden skal generere mest muligt trafik ift. SEO (søgemaskineoptimering) og dernæst skabe henvendelser.

Få en analyse af din markedsføring

Bruger du hjemmeside, webshop, Google AdWords, SEO (søgemaskineoptimering) eller andet, og føler du mangler et overblik på den værdi det giver dig, så kan du som mange andre bestille en analyse hos OnlinePlus. Sammen med dig afstemmer vi, hvilke kriterier og målsætninger du har med din webløsning og markedsføring. Herefter ser vi på det du har i dag og om det stemmer overens med dine ønsker.

I samme situation er der mange, der ønsker gennemgang af deres Google Analytics, som vi kan medtage i vores analysearbejde.

Kontakt vores medierådgiver og kom trygt videre

Er du i tvivl om tilgangen til den webløsning eller markedsføringsmæssige aktiviteter du sidder med, så kontakt en af vores rådgivere for en dialog omhandlende, hvordan vi bedst kan hjælpe dig trygt videre i processen.

Kontaktpersoner

Kontakt vores yderst kompetente rådgivere, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere...

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt