70221144 Support

OnlinePlus er et webbureau i Odense, som har stor erfaring med design af hjemmesider, webshops, søgemaskineoptimering, sociale medier og de fleste andre former for online markedsføring.

Hvem er webbureauet OnlinePlus?

OnlinePlus er et full-service webbureau i Odense. At vi er et full-service bureau, vil sige, at vi personligt tager os af hele processen fra indledende salg til det færdige produkt. Vi sidder alle samlet og udvikler alt in house – hvilket betyder at kommunikationsgangen er ganske kort, og vi gør meget ud af vidensdeling igennem alle vores projekter.

Helhed og ordentlighed i fokus

  • Vi har samlet et team af sælgere, designere, programmører, projektledere, marketingfolk og tekstforfattere. Alle er passionerede for opgaven, har spændende kompetencer og erfaring til at løfte opgaven.
  • Vi har mange forskellige fagområder samlet på et sted, som sparer på kryds og tværs, det gør, at vi kan skabe de gennemtænkte helhedskoncepter og professionelle designs, som passer til kundens identitet, nutidens medieplatforme og teknologi – Det kalder vi en helhedsløsning.
  • Vi lægger vægt på en løsning, der er ordentligt lavet. Ligesom vi ønsker at give en ordentlig rådgivning og have en tæt kundekontakt. Derfor er alle medarbejdere centreret i Danmark, så vi kan besøge nye som gamle kunder – Det kalder vi ordentlighed.

Hjemmesider, e-handelsløsninger, søgemaskineoptimering og webkommunikation lavet ordentligt med tanke på helheden og kundens profit – er vores nøgleord.

Har du brug for et webbureau? Uanset om du fysisk har hjemme i Odense, eller om du holder til i en helt anden del af landet, kommer vi gerne ud til et uforpligtende møde om din webløsning. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 11 44 eller info@onlineplus.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere.

gratis rådgivning

Lad os kontakte dig og fortælle om alle de online muligheder du har!

Please leave this field empty.

Kontaktpersoner

Kontakt en af vores konsulenter, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere...

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt

Malene Bruun

Projektleder

Malene har været med på vores DanDomain hold fra dag 1. og kender derfor til alt indenfor DanDomains muligheder og moduler.
Malene tager gerne en uforpligtende snak omkring din webshop eller nye design.