70221144 Support

Ledelsen bag OnlinePlus er Jeppe Majgaard, der har erfaring helt tilbage fra 1997. Efter at have været ansat i branchen i 14 år besluttede Jeppe Majgaard at starte egen virksomhed. OnlinePlus startede den 1. februar 2011 i lokaler på Landbrugsvej i Odense.

Kerneområdet i selskabet dengang var og er stadig i dag at skabe værdi for vores kunder gennem ordentlige webløsninger og korrekt rådgivning.

De områder vi arbejder med i dag er udvikling og design af hjemmesider og webshop. Hertil hjælper vi virksomheder med SEO (søgemaskineoptimering), Google Adwords, Facebook annoncering m.m.

Vores arbejde skal tage udgangspunkt i kundernes forretning og vores webløsningerne lavet med tanke på helheden og værdiskabelse for kunden. For at vi i OnlinePlus kan fastholde den kvalitet overfor vores kunder, der har vi skabt et sundt grundlag i virksomheden med komplette kompetencer i personale, der alle har høj anciennitet. Personalet består af et stort team som er rådgivere, online marketing specialister, designere, udviklere, tekstforfattere og projektledere. Alle sammen arbejder under samme tag på kontoret i Odense ved havnen og er danske funktionærer.

Den store palette af kompetencer gør, at vi kan skabe gennemtænkte helhedskoncepter og professionelle designs, som passer til kundens identitet, nutidens medieplatforme og teknologi – Det kalder vi en helhedsløsning.

Vi lægger vægt på en løsning, der er ordentligt lavet. Ligesom vi ønsker at give en ordentlig rådgivning og have en tæt kundekontakt. Derfor er alle medarbejdere centreret i Danmark, så vi kan besøge nye som gamle kunder – Det kalder vi ordentlighed.

I dag dækker OnlinePlus hele Danmark med rådgivere og online marketing specialister, som hjælper nye og bestående kunder.

gratis rådgivning

Lad os kontakte dig og fortælle om alle de online muligheder du har!

Please leave this field empty.

Kontaktpersoner

Kontakt en af vores konsulenter, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere...

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt