70221144 Support

Barner Coiffure


Fremtidssikret frisørsalon med annoncering på de digitale medier

Barner Coiffure har helt droppet annoncering på de tradtionelle medier til fordel for at skabe synlighed på nettet.

Kunde: Barner Coiffure

Opgaver: Ny hjemmeside, SEO, AdWords annoncering

”OnlinePlus er gode til at lytte til og afkode, hvad for en type forretning man er, og hvad det er man gerne vil signalere”

Gitte Barner, Barner Coiffure

Frisøren der er fremtidssikret med SEO

De traditionelle annonceformer var ikke længere nok for frisørsalonen Barner Coiffure. Og med salonens økologiske og miljøvenlige fokus, var det en naturlig overgang at flytte budgettet fra avisen til internettet.

Ikke nok med at Barner Coiffure føler, at de bidrager til mindre papirspild, så er det er også lettere at måle på resultaterne af det online arbejde. Selvom søgemaskineoptimering (SEO) er en flygtig størrelse der er i evig forandring er det muligt at skabe netop den rette type fokus – for Barner Coiffure var det f.eks. vigtigt at de søgeord der skulle repræsentere deres forretning afspejlede både deres økologiske fokus, såvel som en tilgængelighed for alle typer kunder.

SEO-teksterne måtte ikke blive for avancerede, for salonen er ganske vist eksklusiv, men alle er velkommende. Eksklusiviteten og den nærvær kunderne oplever hos Barner Coiffure skulle afspejles i designet og billedmaterialet frem for det informative tekst. Den balancegang, får Barner Coiffure at vide at de har ramt fra deres kunder.

Og i samspil med den øvrige kommunikation på hjemmesiden – særligt design og Instagram flow – har Barner Coiffure fået en hjemmeside der præcist afspejler deres dynamiske profil.