70221144 Support

Butik Blossom


Nyt design til en blomstrende webshop

Med en mulitchannel salgsstrategi havde Butik Blossom brug for en samarbejdspartner, der kunne tilgodese mange behov. Igennem arbejdet med OnlinePlus får de sparring og lækkert design som sælger.

Kunde: Butik Blossom

Opgaver: Ny webshop, AdWords annoncering

”Jeg kan godt lide, at I har besøgt butikken. Når man har en, der skal administrere så mange penge for en. Så er det utrolig vigtigt, at man har mødt personen, og skabt et tillidsbånd.
At man får en fornemmelse, for hvad det er for en virksomhed, og hvem det er man skal markedsføre, og få sat ansigt på personerne bag. Det gør også at markedsføringen, bliver meget mere personlig, og med en større forståelse for de produkter vi sælger.”

Trine Kær, Blossom

Nyt design blev skæringspunkt for webshop

Butik Blossom er en multichannel butik, det vil sige, at de sælger gennem et hav af forskellige kanaler: Facebook, Instagram, webshop, fysisk butik. Derfor var der mange medier der skulle regnes ind i og indgå som en naturlig del af deres webshop.
Selvom Blossom startede med en fysisk butik i Nibe, var en webshop en del af forretningsplanen fra starten af. Forskellige løsninger blev afprøvet, og på trods af en udmærket løsning levede det ikke helt op til forventningerne – og slet ikke da Trine opdagede et responsive design fra OnlinePlus hos DanDomain.
Det var begyndelsen på en omfattende ny skræddersyet webshop, som var fremtidssikret!

Efter den nye side kom online har den oplevet en kæmpe vækst – og Google belønnede også med flotte placeringer med det samme. Den dag siden gik online beskriver Trine som en skæringsdato.
Brugervenligheden på shoppen er helt i top og den gennemgående integration af både de sociale medier (Facebook og Instagram), samt tilpasningen til alle skærme, har skabt en optimal sammenkobling af alle de online kanaler.

Det forebyggende arbejde vi hos OnlinePlus har fokus på, værdsætter Trine i særlig høj grad – det ”ejerskab” og engagement som OnlinePlus udviser for shoppen giver fornemmelsen af, at vi som onlinepartner, faktisk er en del af Blossom.
Generelt har Trine kun positive ord om samarbejdet mellem Blossom og OnlinePlus. Selve resultatet er bedre end hun havde forstillet sig – og samarbejdet med OnlinePlus’ team er altid konstruktivt og engageret.