70221144 Support

Danfoss Semco A/S


Globalt firma med lokal samarbejdspartner

Som en global virksomhed havde Danfoss Semco brug for en samarbejdspartner som kunne løfte deres komplekse opgave. Det gjorde OnlinePlus.

Kunde: Danfoss Semco A/S

Opgaver: Udarbejdelse af ny hjemmesidedesign og implementering,

“Resultatet har været tilfredsstillende. Siden levede op til vore forventninger, og der er et fornuftigt forhold imellem pris og kvalitet.”

Susan Bang, Danfoss Semco A/S

Danfoss Semco A/S er en global leder i salg, udvikling, produktion og service af certificerede fastinstallerede brandslukningsanlæg. Som en del af Danfoss gruppen er det en organisation med over 24.000 ansatte verden over – afdelingen for Danfoss Semco har base i Odense, og er ansvarlige for både land og marine divisionerne.

Samarbejdet mellem OnlinePlus og Danfoss Semco blev påbegyndt i 2014, efter en udbudsrunde, hvor OnlinePlus’ tilbud bedst matchede deres ønsker. Det der var med til at tiltrække Danfoss Semco var designet – der var et anderledes pift og muligheder for at tilpasse, samt specialdesigne flere elementer som Danfoss Semco ville få brug for.

Igennem udviklingen af Danfoss Semcos hjemmeside blev der udarbejdet flere forskellige elementer, som var specifikke for netop deres side. Der var bl.a. brug for et låst ekstranet. Eftersom at der er tale om en international virksomhed var der et behov for flere sprog – herunder kinesisk – og en tilpasning af Google Maps, som skelner imellem land, marine og hovedkontakter.

Danfoss Semco er blevet meget tilfredse med resultatet som fuldt har levet op til forventningerne. Selve arbejdet med vores team, fra salgssituationen til udvikling har været positiv og hjemmesideløsningen er overskuelig for dem selv at arbejde i.