70221144 Support

Ditlevsdal Bison Farm


Som Europas største bison farm har Ditlevsdal Bison Farm brug for en side der tilgodeser alle deres facetter – både deres event, deres restaurant og deres gårdbutik.

Kunde: Ditlevsdal Bison Farm

Opgaver: Nyt hjemmeside design og implementering

    “Vi synes, at I [red: OnlinePlus] reagerer når vi beder om det, så det er dejligt. Det er også noget af det der er vigtigt for os, også hvis der er noget vi kører fast i, eller lige skal have lagt ind, at tingene så kører. Og det synes jeg egentlig, at det gør.”

Niels Henrik Ove, Ditlevsdal Bison Farm

 

Overskuelighed, brugervenlighed og bisonokser

I udviklingen af Ditlevsdal Bison Farms nye hjemmeside var udfordringen at skabe en sammenhængende og brugervenlig side med fokus på både deres restauration, gårdbutik og events.

I udvælgelsen vandt OnlinePlus opgave, grundet det foregående samarbejde, som der ikke var noget at sætte en finger på. Og i den videre udvikling af siden oplevede Ditlevsdal en god sparring i forbindelse med design og programmering af moduler og kodning af sprog.

Et af de vigtigste punkter ved udviklingen af hjemmesiden var brugervenligheden. Det skulle være overskueligt uanset hvilken type service kunden ledte efter – og med en gennemgående topmenu inddelt til både generel information, og de forskellige muligheder for selskaber såvel som events, er det lykkedes at få plads til det hele.