70221144 Support

Muskler og Led


Lokal partner var det rette valg for Muskler og Led

Da Muskler og Led for nogle år siden skulle have ny hjemmeside, var en af de vigtigste faktorer, at det skulle være en fra nærområdet.

Kunde: Muskler og Led

Opgaver: Ny hjemmeside, Facebookside, AdWords annoncering

”Vi har været rigtig godt tilfredse, og noget af det der virkelig har betydet noget for os det er det her med at der er en personlig kontakt, og at det er et lokalt firma, hvor vi kan sige, at vi har et ansigt på dem. Det er de samme medarbejdere vi møder igen og igen – det er i hvert fald et kæmpe plus i forhold til os ”

Kim Bergholdt, Muskler og Led

Muskler og Led er en tværfaglig klinik i Odense, hvor der både arbejder fysioterapeuter, kiropraktorer, massører, zoneterapeuter og akupunktører.

Muskler og Led har arbejdet sammen med OnlinePlus i cirka 4 år, hvilket begyndte med udviklingen af en ny hjemmeside. Da Muskler og Led skulle have ny hjemmeside, gennemgik de markedet og valget faldt på OnlinePlus.
Begrundelsen herfor ligger i det lokale islæt – For det var meget vigtigt for Kim, fra Muskler og Led, at have en lokal samarbejdspartner, hvor de kunne have en personlig kontakt. Der kom OnlinePlus på banen, og med fokus på den personlige kontakt har Muskler og Led fået en seriøs partner. Og det er tydeligt at der har været et positivt samarbejde.
Hjemmesiden fik en mindre ansigtsløftning ved genforhandlingen af Muskler og Leds aftale, hvor der også blev tilføjet, både en aftale om Facebook og Google AdWords. Så de gør brug af en bred vifte af OnlinePlus’ services.

Når det kommer til selve resultatet beskriver Kim det også i rosende vendinger – hjemmesiden afspejler deres profil, den er nem både at administrere og for kunder at finde rundt på. Ligeledes er der fokus de helt rette steder – på booking og hvem Muskler og Led er, hvor kunderne finder dem, og hvad de tilbyder.

Det hele bliver let opdateret i administrationen, og at der kun skal rettet ét sted tiltaler Kim – for i en travl hverdag kan hjemmesiden nemt blive nedprioriteret en smule – så er det godt at tingene er lavet ordentlig fra starten og der er et minimalt vedligehold.