70221144 Support

Tornbjerg Gymnasium


Efter at have været hjemmesidepartner med Tornbjerg Gymnasium siden 2012, var OnlinePlus det naturlige valg, da de skulle have en ny responsive side.

Kunde: Tornbjerg Gymnasium

Opgaver: Flytning fra Dynamic web og nyt hjemmeside design

Det [red: hjemmesiden] ser fint ud og de fordele vi syntes der var ved det er der, så i den forstander vi godt tilfredse. Vi har også nogle ønsker indimellem, der ikke lige umiddelbart findes en gængs løsning på […] Så har I været rimelig gode til rimelig hurtigt at finde en løsning, når vi så har henvendt os.

Lars Rahbek Nielsen, Tornbjerg Gymnasium

Innovativt design tiltrækker fremtidens unge

Tornbjerg Gymnasium er et STX-gymnasium, der ligger i Odense. OnlinePlus har arbejdet sammen med dem om deres hjemmeside siden 2012, og denne gang skulle de flyttes fra en DynamicWeb-løsning til en WordPress hjemmeside.

At valget endnu engang faldt på OnlinePlus var en helt naturlig overgang. Tornbjerg Gymnasium har hele tiden haft en god proces med alle de involverede lige fra samarbejdet med sælgeren til udvikleren.

Trods en (kommunikationsbrist) i overførslen fra den ene løsning til den anden, blev dette problem løst til Tornbjerg Gymnasiums fulde tilfredshed og der blev efterfølgende udviklet et særligt modul med et interaktivt billede – for at give et anderledes udtryk, samtidig med at levere information let og effektivt.

Generelt er Tornbjerg Gymnasiums hjemmeside design innovativt og friskt. Brugen af farver, infobokse og billeder samt video, giver siden et levende design. Alt sammen i håbet om at tiltrække nye elever.