70221144 Support

Hvis du var i tvivl om, at de sociale medier er kommer for at blive, skal vi glædeligt forklare, hvorfor det er vigtigt at lave markedsføring på Facebook. Ganske vist er der stor forskel på hvilke medier, som skal bruges til forskellige målgrupper og markedsføring, men alene på Facebook er der 3 mio. danske brugere – og tør du ignorere en platform med så mange potentielle kunder?

Processen

Læs mere om processen for Facebooksider her – hold musen over de enkelte trin.

Analyse

Analyse

Vi starter med at udarbejde en analyse af din virksomhed, for at tegne et præcist billede af den. I samarbejde med dig, udarbejdes tekster og billedmateriale til Facebooksiden. Dertil kommer en dialog om annoncerne, samt opslag og målet herfor.
Strategi

Strategi

Ud fra analysen laves der en strategi for den videre drift. Her er der mulighed for at udarbejde splittests eller planlægning af annoncer og opslag. Der laves designoplæg med både tekst, billeder og links - alt udarbejdes efter din godkendelse.
Opsætning af Facebooksiden

Opsætning af Facebooksiden

Efter godkendelse af strategi fra dig, bliver opsætningen af Facebooksiden igangsat. OnlinePlus udarbejder alle de relevante tekster og billeder til siden, enten ved brug af dit eget billedmateriale eller med vores billedbank.
Løbende optimering

Løbende optimering

Ud fra en løbende analyse af siden, har vi mulighed for at optimerer din side så den præsterer bedst muligt. Der bliver bl.a. analyseret på, hvilke opslag der præsterer bedst i forhold til interaktion og delinger. Herudfra er det muligt at planlægge den videre brug af siden.

gratis rådgivning

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig!

Please leave this field empty.

Online markedsføring på Facebook

Hos OnlinePlus kan vi hjælpe dig med din online markedsføring på Facebook, hvad enten du skal starte helt fra bunden, eller hvis du allerede har en Facebookside som du gerne vil have mere ud af.
Vores dygtige medarbejdere er altid opdateret med den nyeste viden inden for dette evigt foranderlige felt, så du er sikker på, at vi kender de nyeste funktioner og metoder.

Vi kan hjælpe dig med:

  • Oprettelse af firmaside
  • Design af profil- og coverbillede
  • Tekstforfatning og udfyldelse af beskrivende tekst
  • Udfyldelse af kontaktinformationer
  • App-udvikling
  • Opslag på Facebook – både billede, link og tekst
  • Annoncering
  • Rådgivning ift. vedligeholdelse og integration med f.eks. hjemmeside

Nettet er blevet socialt – lad os hjælpe dig med at få mest ud af det

Mennesker lytter til andre mennesker, og aldrig har det været nemmere at dele meninger, både kritiske og positive. Derfor er det vigtigere end tidligere at have en strategi for din sociale færden på Facebook.
Med en online markedsførings strategi for Facebook får du et overblik over, hvordan du bedst muligt kommunikerer og annoncerer til dine kunder. OnlinePlus hjælper dig med at udvikle både tekst og billedmateriale, så du kan engagere dine kunder gennem Facebook.

Annoncering på Facebook

Få effektiviseret din annoncering. Vores eksperter har et kæmpe kendskab til de forskellige muligheder der er for annoncering på Facebook – og det strækker sig langt ud over Boost-knappen. Læs mere om, hvordan vi hjælper dig med annoncering på Facebook her.

Har du også overvejet at annoncere på Instagram?

Hvad er det ideelle at gøre på de sociale medier?

Det er der ikke et endegyldigt svar på… alle virksomheder, organisationer eller privatpersoner er forskellige. Desuden skifter trends og interesser konstant, hvilket ender med at have en effekt på det facebookbrugerne deler og liker.

Lad os få en snak om, hvordan din virksomhed skaber den bedste kommunikation til jeres følgere.

Kontaktpersoner

Kontakt vores online markedsførings eksperter for yderligere information om Facebook strategi...

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt