70221144 Support

Hvor godt din hjemmeside eller webshop er optimeret til Googles søgerobotter, er den organiske søgemaskineoptimering. Organisk søgemaskineoptimering er en langsigtet investering, som skal være med til at sikre, at du bliver fundet ved Googlesøgninger – gerne mange år ud i fremtiden.

Processen

Læs mere om processen for SEO her – hold musen over de enkelte trin.

Analyse

Analyse

Der udarbejdes en analyse af din side ifht. til Google – tekniske udfordringer, manglende mobilvenlighed, døde links etc. Der laves en analyse af interessante søgeord og nuværende placering. Analysen giver et komplet overblik over udfordringer og potentiale.
Udvælgelse af søgeord

Udvælgelse af søgeord

Ud fra analysen udvælge de ord, der er relevante for din virksomhed at være synlig på. Ordene skal typisk indeholde kompetencer og en geografisk afgrænsning. Ordene vælges også ud fra, hvor hård konkurrencen er på ordet i forvejen og ud fra dette ligges der en plan.
Tekstforfatning

Tekstforfatning

Der udarbejdes i samarbejde med vores tekstforfatter, Google venlige tekster til de ord man ønsker øget synlighed på. Vi sikrer, at de også har værdi i forhold til læsbarhed og at de samtidig vækker interesse hos den besøgende, så det forhåbentlig ender i en ny kunde til dig.
Tilretning og rapportering

Tilretning og rapportering

Vi holder løbende opsyn med din synlighed og placering på Google. Hver måned modtager du rapporter som beskriver den forgangne måneds udvikling og resultater. Der rettes løbende til, så vi kan effektivisere din søgemaskineoptimering yderligere, og du kan få den højst mulige rangering på Google.

gratis rådgivning

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig!

Please leave this field empty.

Organisk søgemaskineoptimering

Med organisk SEO optimering får du skrevet dine tekster, så de indholder alle de elementer som Google kigger efter, når den skal bedømme et søgeresultat. Vi har alle de rette værktøjer til at give dig en god placering på Google, og vores erfaring spænder over en bred vifte af brancher.

Vi får dig til tops på Google

Har du ikke tiden i hverdagen til at arbejde målrettet med din SEO strategi kan du overlade arbejdet til os hos OnlinePlus. Derved arbejder vi målrettet med din online markedsføring for at få dig til tops i Google.

Vil du selv lave SEO optimering?

Har du tiden til selv at lave SEO optimering og styrke din online profil og markedsføring, så kan vi hos OnlinePlus undervise dig i brugen af både WordPress og DanDomains systemer.
Her viser vi dig, hvordan du selv kan lave søgemaskineoptimering (SEO) og giver dig fif og tricks til at sikre, at Google finder din hjemmeside.

Læs mere om SEO optimeringskurserne her.

Kontakt os til sparring om, hvordan vi sammen kan løfte din online markedsføring. Ring til os på 70 22 11 44 eller e-mail salg@onlineplus.dk.

Kontaktpersoner

Lyst til at høre mere om SEO? Kontakt en af vores dygtige konsulenter, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere...

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt