70221144 Support

DanDomain webshop er blandt de mest anvendte webshops i Danmark – med flere tusinde af referencer. Folkene bag DanDomain webshop har arbejdet med forretningsorienteret udvikling i forhold til webshoppen, der i dag har skabt et hav af muligheder og stor brugervenlighed til DanDomain webshop.

gratis rådgivning

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig!

Please leave this field empty.

Har du optimeret din DanDomain SEO?

Hvis du vil findes organisk når potentielle kunder søger efter dine produkter på Google, er søgemaskineoptimering (SEO) til din DanDamain shop vejen frem. Med korrekt opsat SEO – søgemaskineoptimering til DanDomain webshops – kommer du i top med en større sandsynlighed for at få mere trafik og  bedre placeringer på Google og de andre søgemaskiner.

Hvis du som bestående shopejer af , ikke kan overskue om du har lavet din DanDomain SEO korrekt, vil vi hos OnlinePlus gerne hjælpe dig videre i processen, og give dig den nødvendige rådgivning!

OnlinePlus i direkte samarbejde med DanDomain

Når du vælger et samarbejde med OnlinePlus, vælger du den mest komplette partner der er inden for DanDomains produkter og platforme. Vi er certificeret partner med DanDomain og har i dag hjulpet mere end 400 kunder med både website, e-handel og online markedsføring – herunder SEO (søgemaskineoptimering) og Google AdWords.

Et samarbejde med OnlinePlus betyder, at du får en seriøs samarbejdspartner, som har masser af erfaring med at lave super lækre og konverteringsdygtige designs, udvikling, support, undervisning og naturligvis SEO til din DanDomain webshop.

DanDomain SEO kursus

Er du interesseret i selv at kunne håndtere din søgemaskineoptimering på din DanDomain webshop? Så kan du hos OnlinePlus tage et DanDomain SEO kursus. Er du ny webshopejer og overvejer en DanDomain webshop? Så få den bedste start med OnlinePlus – vi sidder klar til at hjælpe dig i vores support ellers laver vi gerne et individuelt introkursus til dig. Også hvis du allerede har en webshop fra DanDomain, så kontakt os og lad os sammen evaluere din nuværende webshop for mulige forbedringer og derved flere ordre.

Ring til os på telefon 70 22 11 44.

Kontaktpersoner

Få en snak om, hvordan vi kan øge din DanDomain webshops synlighed - kontakt vores konsulenter...

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt