70221144 Support

WordPress er et glimrende system til at kunne lave SEO på din hjemmeside og derved styrke din online markedsføring. Det er naturligvis forskelligt, hvordan man som person og virksomhed arbejder med sin SEO og online markedsføring. Nogle har meget erfaring og andre omvendt, men fælles for alle er, at WordPress kombineret med nogle gode plugins/moduler hertil gør, at man let kan udføre SEO på sin hjemmeside.

gratis rådgivning

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig!

Please leave this field empty.

SEO til WordPress

Hos OnlinePlus kan vi både hjælpe ved at lave SEO på din hjemmeside eller assistere dig med selv at blive bedre til søgemaskineoptimering. Du kan altså vælge at blive undervist i WordPress og måden man kan lave SEO til WordPress.

I WordPress er der en ganske logisk opbygning, som gør en del af optimeringen lettere – ligeledes findes der nogle ganske effektive tilføjelsesprogrammer til WordPress, som giver et overblik over din sides SEO.

Hvad har netop du brug for?

Hvilke behov har du i forbindelse med SEO til din WordPress hjemmeside? Vil du kende dine muligheder for enten af lade OnlinePlus varetage din online markedsføring og SEO – eller vil du selv have de kompetencer, du skal bruge til hverdagens arbejde med online markedsføring? Tag en uforpligtende snak med en af vores konsulenter og hør om alle dine muligheder.

Har du en webshop? – Så se her, hvordan vi kan hjælpe dig med søgemaskineoptimering til DanDomain webshops

Kursus i WordPress optimering

Hvis du selv vil stå for din SEO til WordPress løsningen? Så tilrettelægger vi gerne et SEO kursus specielt med din løsning i fokus. Lær hvordan du bedst muligt skriver tekster til din hjemmeside som er søgemaskineoptimerede, opretter den rette type links og sørger for at også dine billeder er optimeret.

Kontakt os hos OnlinePlus og find ud af, hvilken SEO løsning der passer bedst til dig.

Kontaktpersoner

Vil du vide mere om øge din WordPress hjemmesides synlighed? Tag kontakt til en af vores konsulenter

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt