70221144 Support

Prøv en webshop gratis og uforpligtende i 30 dage Prøv din shop

Flere og flere handler på nettet – det er både bekvemt, effektivt, og ofte er der penge at spare. Derfor er det vigtigt, at du har alle de helt rette elementer på din shop – hvad enten det er design, specialelementer, SEO-optimering eller Google AdWords.

Med en ny webshop løsning hos OnlinePlus opnår du en række omkostningseffektive fordele i forhold til salg, markedsføring og kommunikation.

Og med OnlinePlus vælger du at arbejde sammen med “DanDomains mest komplette partner”

Processen

Læs mere om processen for webshops her – hold musen over de enkelte trin.

Analyse

Analyse

Indledende afholdes et møde, hvor der behovsafdækkes. Vi gennemgår de ønsker du har til webshoppen og de funktionaliteter der er brug for. Der udvælges et design og det konstateres hvilke behov der er specifikke for din branche og målgruppe.
Projektledelse

Projektledelse

Vores projektleder tager kontakt til dig, og informerer om processen. Desuden indsamles de nødvendige materialer og informationer, således grafikeren har et godt udgangspunkt til designprocessen. Projektlederen er ligeledes den, der søger for, at vi kommer i mål med din opgave.
Design

Design

Efter indsamlingen af materialer og praktisk information, vil grafikeren kontakte dig med en række afklarende spørgsmål. Disse sikrer, at vi udarbejder det optimale design i første omgang. Designeren vil bl.a. spørge ind til den grafiske profil, ønskede funktionaliteter og fokuspunkter.
Designudkast

Designudkast

Designeren fremsender efterfølgende et udkast til din nye webshop. Et udkast indeholder typisk design på forside. Ud fra dette udkast arbejdes der med eventuelle rettelser og der vil herefter blive fremsendt et nyt udkast. Sådan sikrer vi os, at du som kunde, bliver 100 % tilfreds med udseendet af din nye webshop.
Programmering

Programmering

Når designet er godkendt, vil opgaven blive lagt videre til en af vores udviklere, som vil sørge for at opsætte din webshop. Her sikrer vi os også, at alle funktionaliteter virker som ønsket.
Online

Online

Med webshoppen opsat, vil vi kontakte dig om at få peget domænet ind på din nye webshop. Med domænet sat op og peget, vil din webshop være online - og vi er nu klar til at skabe resultater for dig.
Support

Support

Efter webshoppen er gået online, kan du ringe til vores support med spørgsmål. Derudover kan du sende mails om rettelser/tilføjelser til tekster og billeder på siden, så vil vores support sørge for at opdatere webshoppen for dig.
Rådgivning

Rådgivning

Vores online marketing specialister, vil løbende kontakte dig med gode råd og sparring til, hvordan du får mest muligt ud af dine online aktiviteter. Ligeledes hjælper de med at skabe et overblik over statistikken på din webshop - Få information om, bl.a. hvilke sider der har flest besøg og dermed er mest interessante for dine potentielle kunder.

gratis rådgivning

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig!

Please leave this field empty.

Optimér din e-handel med en ny webshop

Hos OnlinePlus sammensætter vi din webshopløsning med fokus på at skabe de optimale forretningsgange. Vi sørger for, at den er brugervenlig og har de nødvendige moduler, som skal skabe en god service og købsoplevelse for dine kunder. Og fremfor alt – sælge!

Du får:

  • Et brugervenligt webshop CMS, der egner sig til større og mindre webshops
  • Det er let for dig at selv opdatere indhold som varer, tekster og billeder
  • Mange moduler og funktionaliteter
  • Webshoppen bygges op, så dine kunder ledes direkte til køb
  • Responsive webshop, så den tilpasser sig til smartphones og tablets
  • Mulighed for integration til bl.a. e-conomic og Microsoft Dynamics
  • Administration til selv at kunne lave søgemaskineoptimering eller få os til det

Ny webshop på DanDomains platform

Hos OnlinePlus har vi valgt at bygge vores webshops på DanDomains platform. Ud over at være en seriøs og effektiv samarbejdspartner, indeholder DanDomains shopløsning et utal af smarte funktioner og apps.

Hos OnlinePlus kan du få bygget din webshop hele fra bunden eller du kan vælge at tilpasse vores flotte designskabeloner, så de afspejler netop din webshop. Uanset om du vælger en custom løsning, hvor du helt selv får udarbejdet dit webshopdesign, eller om du tager udgangspunkt i en af vores designskabeloner, er du sikker på, at du får en webshop, som ingen andre har. Vi tilpasser altid shopløsningen, så den tilgodeser dit brand, dine kunder og fremviser dine produkter bedst muligt.

Administrationen i DanDomain er desuden simpel at arbejde i, såvel som at integrationen af f.eks. betalingsmoduler og andre apps er nemt og intuitivt. Dermed får du ikke blot et flot design til dine kunder, også overskuelig vedligeholdelse for dig som shopejer.

Personlig rådgiver og fri support

Hos OnlinePlus er vi eksperter på alle områderne af DanDomain – dvs. at vi kan løse alle opgaver inden for DanDomain platformen! Du får også din egen personlige rådgiver, da vi værdsætter nærhed og kundepleje. Samtidig har du altid mulighed for at ringe ind og få hjælp året rundt via din supportaftale.
Vi klarer nemt alt fra udvikling til efterfølgende annoncering – alt sammen bygget på erfaringer og løsninger, der har givet gode resultater.

Kickstart din online forretning nu med en ny webshop! Kontakt os til en snak om en ny webshop – vi giver gerne råd og vejledning, så du får den helt rette løsning.

Kontaktpersoner

Kontakt en af vores DanDomain konsulenter, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere...

Malene Bruun

Projektleder

Malene har været med på vores DanDomain hold fra dag 1. og kender derfor til alt indenfor DanDomains muligheder og moduler.
Malene tager gerne en uforpligtende snak omkring din webshop eller nye design.

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt