70221144 Support

Google AdWords er markedets mest omkostningseffektive markedsføringsprogram – og også det mest direkte. Du får oprettet annoncer, der bliver vist i toppen af Google for et relevant og interesseret publikum. Google AdWords giver dig fuld kontrol over dit online budget, samtidig med, at du får fuld frihed til at rette dine kampagner løbende.

Det er let at tilpasse dine annoncer efter de produkter, du har på din DanDomain webshop.

Dine kunder bliver præsenteret for dine produkter præcis i det sekund, hvor de søger efter det, du tilbyder – og du betaler kun, når der klikkes på din annonce. Det er 100% relevant markedsføring, hvor du tilbyder løsningen til dine kunders behov – på rette tid og rette sted. Deri opnås konverteringer!

Få flere kunder til din webshop med DanDomain AdWords!

gratis rådgivning

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig om mulighederne ved AdWords til webshops!

Please leave this field empty.

Hvorfor vælge DanDomain AdWords annoncering?

AdWords er Googles annonceringsplatform – og du kender helt sikkert AdWords. Når nogen siger AdWords er der tale om de annoncer, som du ser ovenover søgeresultaterne og til højre for søgeresultaterne, når du foretager en søgning på Google.

Fordelen ved at vælge AdWords annoncering til din DanDomain webshop er, at du rammer dine kunder når de er klar til at handle. Desuden har du fuld kontrol over dit annoncebudget, samt præcise målinger over, hvordan dine penge bliver brugt.

Med markedsføring via Google AdWords opnår du resultater med det samme kampagnen aktiveres. Lige så snart kampagnen er godkendt vil du deltage i auktioner om topplaceringerne på Googles søgeresultat.

Derfor er DanDomain og AdWords ideelle sammen

  • Du har fuld frihed over dine søgeord og synlighed
  • Budgettet omdistribueres eller rettes nemt og med det samme
  • Du har et præcist budget, som ikke overskrides
  • Opnå fuld målbarhed på et hav af parametre

Vi udarbejder dine annoncer i samarbejde med dig, så de matcher din hjemmeside. Via løbende optimeringen af søgeord, tilrettelser i annoncer, samt opbygningen af kampagnerne arbejder vi altid på, at du får den lavest mulige klikpris.

Desuden er OnlinePlus certificeret Google AdWords Partner, hvilket vil sige, at vi altid har adgang til den nyeste viden og papir på, vores evner inden for AdWords annoncering.

Vil du kende dit potentiale i markedsføring på AdWords?

Få et uforpligtende møde med en af vores DanDomain AdWords eksperter og bliv præsenteret for en præcis strategi til netop din virksomhed. På mødet får du afklaret det potentiale, der ligger for dig og din DanDomain webshop, samt hvad de eventuelle omkostninger vil være.

Du bliver sat grundigt ind i opbygningen af annonceringerne, samt hvad dine konkurrenter gør, så du er bedst muligt klædt på.

Mødet er helt uforpligtende – interesseret? Så skriv på jv@onlineplus.dk eller ring 26 11 99 88.

Kontaktpersoner

Kontakt en af vores DanDomain eksperter, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere...

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt

Malene Bruun

Projektleder

Malene har været med på vores DanDomain hold fra dag 1. og kender derfor til alt indenfor DanDomains muligheder og moduler.
Malene tager gerne en uforpligtende snak omkring din webshop eller nye design.