70221144 Support

Har du brug for et specialudviklet modul eller er der en app du mangler til din webshop? Så vil vi hos OnlinePlus gerne udvikle det for dig.

OnlinePlus er med til at gøre DanDomains shop-platform fleksibel og nutidig i forhold til e-handlere. Vi er certificeret DanDomain App udvikler, hvilket selvfølgelig betyder, at vi kan være med til at opfylde mange kunders ønsker om specieludvikling. Derudover betyder det også, at vi er med på det hold, der i fremtiden kan pryde DanDomains AppStore.

Vi vil være med til at definere DanDomains webshops i fremtiden!

Specialudvikling af DanDomain app med OnlinePlus

Hos OnlinePlus sidder vi altid klar til at udvikle specialmoduler og apps til vores kunder. Vi sidder udelukkende med udviklerkompetencerne ”in-house”, så derfor er der mange kunder, der vælger os som DanDomain partner, da de kan få sparring og konkret rådgivning her og nu til deres webshop. Vi synes det er enormt spændende at lave ”custom” features til vores kunder og udfordringerne bliver aldrig for store.

gratis rådgivning

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig!

Please leave this field empty.

Har du en app vi skal udvikle til dig? Kontakt OnlinePlus og hør, hvordan vi kan udvikle en DanDomain app til dig.

Vi glæder os allerede nu, til at lancerer den næste app til DanDomains AppStore.

Vores seneste lancering af app til DanDomain webshop er “LånLet”. Med LånLet app’en giver du dine kunder muligheden for at låne op til 75.000 kr. direkte fra din shop. På den måde bliver det simpelt for dem at handle for større beløber på din shop – og det er helt uden risiko for dig som webshopejer. Læs mere om LånLet app’en og bestil direkte her.

DanDomain kontaktpersoner

Kontakt en af vores DanDomain eksperter, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om apps...

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt

Malene Bruun

Projektleder

Malene har været med på vores DanDomain hold fra dag 1. og kender derfor til alt indenfor DanDomains muligheder og moduler.
Malene tager gerne en uforpligtende snak omkring din webshop eller nye design.