70221144 Support

Prøv en webshop gratis og uforpligtende i 30 dage Prøv din shop

Har du en DanDomain webshop eller overvejer du at få en? Så tag et kig på OnlinePlus’ forskellige flotte DanDomain Premium designs. Vi tilpasser dem altid til din webshop og din målgruppe, så du får noget helt unikt.

Vil du vide mere om, hvad det vil sige at have OnlinePlus som designpartner? Læs mere om, hvad vi kan gøre for dit webshop design her.

DanDomain Premium designs

Austin

Designet har en stor billedslider i toppen, hvor der er mulighed for at tilføje tekst med links. Under billedslideren er der plads til at præsentere jeres unikke fordele for kunderne (USP’er). Der er derfor god mulighed for at fortælle kunderne, hvorfor de skal købe hos jer. Nederst på forsiden er der plads til et stort Instagram-feed, så kunderne kan følge med i jeres univers.

5.995,- (inkl. design & opsætning)

Se demo

Avocado

Dette design er virkelig lækkert og med store fine henvisningsbokse, så man rigtig kan få præsenteret sine produkter. Dejlig stor billedeslider i toppen, hvor der også er plads til tekst hen over. Meget stilrent design, som passer til de fleste brancher. Let og overskuelig navigation, bla. i megamenuen som er listet med både et ikon og en tekst. Vi laver et designoplæg på Avocado, ud fra dit logo og dine farver.

5.995,- (inkl. design & opsætning)

Køb nuSe demo

Amber

Amber er et stilrent design der er virkelig lækkert og nutidigt. Med mulighed for store flotte sliderbilleder samt 4 gode fokusbokse, er der rig mulighed for, at vise produkter frem samt komme frem med vigtige budskaber. Dette design kan egne sig godt til en shop med et lidt ældre kundesegment, da det er meget brugervenligt med store knapper der kan designes i præcis de farver du ønsker. Vi laver et designoplæg på Amber, ud fra dit logo og dine farver.

5,995,- (inkl. design & opsætning)

Køb nuSe demo

Aqua

Aqua er designet med henblik på, at kunden skal skabe sig et godt overblik og at brugervenligheden er i top. Det kan designes i rigtig mange retninger og i dette design, er der mulighed for, at give den gas på farverne. Aqua er et design der egner sig godt til en stor shop med mange produkter, og der kan let tilføjes flere features, så shoppen bliver endnu større. Vi laver et designoplæg på Aqua, ud fra dit logo og dine farver.

5.995,- (inkl. design & opsætning)

Køb nuSe demo

Avani

Super lækkert design, hvor der er lagt fokus på det enkle udtryk, uden for mange elementer der forstyrrer. Designet er meget brugervenligt og der er lagt vægt på lethed og nem navigation, så kunderne får den perfekte købeoplevelse. Dette design er velegnet til en shop der vil lade billederne og produkterne tale for sig selv. Vi laver et designoplæg på Avani, ud fra dit logo og dine farver.

5.995,- (inkl. design & opsætning)

Køb nuSe demo

Features

Se hvad du får med når du bestiller en DanDomain designkampagne webshop hos os…

 • Responsive design
 • One page checkout
 • Varekategori på forside
 • Vareliste
 • Frit farvevalg
 • Anmeldelser på produkter
 • Nyheds- og tilbudslister
 • Varekort
 • Slideshow
 • Skabelon til mellemside
 • Design af gavekort
 • Sociale medier ikoner
 • Logo på ordrebekræftelse
 • Kurv og vis kurv
 • Har du husket?
 • 1 times gratis SEO rådgivning
Se hvad vi ellers kan tilbyde dig og din webshop Se tilkøb

gratis rådgivning

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig!

Please leave this field empty.

DanDomain kontaktpersoner

Kontakt en af vores DanDomain konsulenter, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere...

Malene Bruun

Projektleder

Malene har været med på vores DanDomain hold fra dag 1. og kender derfor til alt indenfor DanDomains muligheder og moduler.
Malene tager gerne en uforpligtende snak omkring din webshop eller nye design.

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt