70221144 Support

Prøv en webshop gratis og uforpligtende i 30 dage Prøv din shop

Vi har igennem en længere periode produceret et hav af designs til DanDomain webshops – inden for et bredt spænd af brancher og designs.

Kunderne vælger at samarbejde med os, på grund af vores flotte designs, som altid er ”up to date”  med de nyeste designelementer, der giver dig ordre på din webshop. Dertil kommer naturligvis også, at vi hos OnlinePlus er bevidste om, at der skal være en mening med det vi laver – nemlig at få kunderne til at handle i din webshop.

Jon Christiansen, Family Rider

 "Da vores tidligere samarbejdspartner ikke kunne udvikle en responsive webshop, kontaktede vi OnlinePlus, som vi havde fået anbefalet. Fra start til slut var der en meget professionel og troværdig dialog, og alle opgaver og ønsker blev løst uden problemer. En velfungerende resposive webshop, højere konverteringsrate, mere effektiv SEO, forbedret sideadministration og ikke mindst en forbedret brugeroplevelse. Vores samarbejde med OnlinePlus er nu er blevet en uundværlig del af hele vores salgsstrategi."

Valg af designskabelon

Valg af designskabelon

Der findes her en oversigt over vores forskellige designskabeloner. Vi rådgiver dig gerne undervejs, så du får den helt rette skabelon i forhold til funktioner, din målgruppe og din branche.
Design

Design

Efter indsamlingen af materialer og praktisk information, vil grafikeren kontakte dig med en række afklarende spørgsmål. Disse sikrer, at vi udarbejder det optimale design i første omgang. Designeren vil bl.a. spørge ind til den grafiske profil, ønskede funktionaliteter og fokuspunkter.
Designudkast

Designudkast

Designeren fremsender efterfølgende et udkast til din nye DanDomain webshop. Ud fra dette udkast arbejdes der med eventuelle rettelser og der vil herefter blive fremsendt et nyt udkast. Sådan sikrer vi os, at du som kunde, bliver 100 % tilfreds med udseendet af din nye webshop.
Opsætning

Opsætning

Så snart designet er godkendt, vil du sammen med vores projektleder finde en dato, hvor opgaven kan blive lagt videre til en af vores DanDomain udviklere. De opsætter herefter hele designet på din DanDomain webshop.
Online

Online

Hvis din DanDomain webshop allerede er online, vil designet være aktivt med det samme. Har du en demoshop bestemmer du selvfølgelig selv, hvornår det nye design skal aktiveres og gå online.
Support

Support

Efterfølgende er vores support åben for spørgsmål du måtte have til din DanDomain webshop. Bemærk venligst om du er supportkunde ved OnlinePlus eller hos DanDomain.

gratis rådgivning

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig!

Please leave this field empty.

DanDomain designpartner teamet

Hos OnlinePlus har vi et dedikeret team bestående af projektleder, grafiker, udvikler og markedsføringsfolk, der udelukkende er tilknyttet vores DanDomain projekter – og brænder for det. Det kan mærkes på de løsninger vi sender ud af døren. Vores løsninger bliver altid udviklet in house, og hele processen fra salg til endelig udvikling finder sted i samme kontor – dermed er der ikke langt fra tanke til handling.

Den interne vej til vidensdeling er kort – hvilket er en fordel for dig både før, under og efter udviklingen af din webshop.

Vi giver ikke kun vores kunder et nyt design, vi vil også rigtig gerne være strategipartner på flere fronter således, at du som kunde kun skal henvende dig ét sted – nemlig hos os.

Hvorfor skal du vælge os som designpartner

Vi ved godt, at vi ikke er den eneste leverandør af DanDomain designs og webshops, men vi mener, at vi besidder kompetencer som adskiller os fra vores konkurrenter.

  • Vi arbejder med alle brancher og ved hvilket design der passer til de specifikke kundegrupper
  • Vi laver ikke noget standard – alle kunder får sendt designforslag og korrektur bliver gennemgået til vi er 100 % enige og i mål.
  • Vi kender til alle DanDomains moduler og kan give sparring hertil
  • Vores designs er utrolig populære, så vi ved, at de virker
  • Vi giver dig en god sparring fra starten, så du aldrig føler, at du mangler information

DanDomain kontaktpersoner

Kontakt en af vores konsulenter, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere...

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt

Malene Bruun

Projektleder

Malene har været med på vores DanDomain hold fra dag 1. og kender derfor til alt indenfor DanDomains muligheder og moduler.
Malene tager gerne en uforpligtende snak omkring din webshop eller nye design.