70221144 Support

DanDomain webshop er blandt de mest anvendte webshop-systemer i Danmark med flere tusinde af succesfulde referencer. Folkene bag DanDomain webshop har arbejdet med forretningsorienteret udvikling i forhold til webshoppen, der i dag har skabt et hav af muligheder og stor brugervenlighed til DanDomain webshop.

Dermed har du et fantastisk grundlag til at skabe succesfuld e-handel, men der er flere elementer som skal indgå i din markedsføringsplan – herunder søgemaskineoptimering til Google. Med SEO (søgemaskineoptimering) bliver du synlig på Google og får mere trafik på din DanDomain webshop.

gratis rådgivning

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig!

Please leave this field empty.

Er din DanDomain webshop SEO i orden?

Søger du forgæves på dine produkter på Google? Kan dine venner heller ikke finde din webshop på Google eller andre søgemaskiner? Så er der helt klart noget galt. Korrekt opsat SEO – søgemaskineoptimering – til din DanDomain webshop får dig i top!

Optimerer du din DanDomain webshop SEO giver det rigtig gode muligheder, for at du får trafik og placeringer på Google, samt andre søgemaskiner.

Hvis du som bestående shopejer af DanDomains webshop, ikke kan overskue om du har lavet din SEO optimering korrekt, vil vi hos OnlinePlus gerne hjælpe dig videre i processen, og give dig den nødvendige rådgivning. Kontakt en af vores marketings specialister og hør hvordan vi kan hjælpe dig videre med din DanDomain webshop SEO.

Samarbejde med DanDomain

Når du vælger et samarbejde med OnlinePlus, vælger du en samarbejdspartner med stor erfaring inden for DanDomains produkter og platforme. Vi er certificeret partner med DanDomain og har i dag hjulpet mere end 400 kunder med både website, e-handel og online markedsføring – herunder SEO (søgemaskineoptimering).

Ved at samarbejde med OnlinePlus får du ikke kun vores ekspertise inden for SEO, men du får mulighed for at udnytte hele bureauets ekspertise. Dette betyder, at vi kan hjælpe dig med at lave flotte og konverteringsdygtige designs, udvikling, support, undervisning og naturligvis SEO til din DanDomain webshop.

Få din DanDomain webshop til tops på Google og øg sandsynligheden for flere ordre til din forretning. Ring til os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig på
telefon 70 22 11 44.

DanDomain SEO optimerings kursus

Vil du gerne selv kunne håndtere din online markedsføring med SEO, kan du hos OnlinePlus tage et DanDomain SEO kursus. Overvejer du en DanDomain webshop, så få den bedste start med OnlinePlus, og har du allerede en webshop fra DanDomain så kontakt os og lad os sammen evaluere din nuværende webshop for mulige forbedringer og derved skabe flere ordre.

Kontakt OnlinePlus for et DanDomain SEO kursus.

DanDomain kontaktpersoner

Kontakt en af vores dygtige online marketings specialister, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere...

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt

Malene Bruun

Projektleder

Malene har været med på vores DanDomain hold fra dag 1. og kender derfor til alt indenfor DanDomains muligheder og moduler.
Malene tager gerne en uforpligtende snak omkring din webshop eller nye design.