70221144 Support

OnlinePlus har stor succes med rådgivning af DanDomain webshop kunder. Vi er særligt dygtige i forhold til rådgivning om valg af markedsføringsplatforme, budgetter og sparring omkring, hvordan man bedst lykkedes på de online medier med sin webshop fra DanDomain.

OnlinePlus er en “komplet DanDomain strategipartner”

gratis rådgivning

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig!

Please leave this field empty.

Hvad er en strategipartner?

Hos OnlinePlus definerer vi strategipartner som, at vi er i stand til at levere en komplet plan over din online markedsføring – dvs. at vi kan løse alle opgaver inden for DanDomain platformen!

Dette inkluderer bl.a.:

  • Design
  • Udvikling
  • Søgemaskineoptimering (SEO)
  • AdWords annoncering
  • Sociale medier
  • Apps

Hvorfor vælge OnlinePlus som DanDomain strategipartner?

Det er ganske simpelt
– OnlinePlus er DanDomains mest komplette samarbejdsparter!

Som den eneste af DanDomains samarbejdspartnere kan vi håndtere alle aspekter af din webshop – lige fra design og udvikling til efterfølgende annoncering og søgemaskineoptimering.

Vi har eksperter til hvert enkelt område siddende internt i organisationen. På den måde er du sikret, at der er en sammenhæng og vidensdeling på tværs af din løsning. Opbyggelsen af din webshopløsning bliver således designet i samarbejde med udviklerne, og udviklerne er opmærksomme på de SEO-mæssige aspekter, der skal være tilstede på shoppen for, at du bliver fundet på Google.

Få den helt rette DanDomain strategi

Springer du ud som e-handelskøbmand? Måske søger du blot at få en ny, indbydende webshop? Eller, er din nuværende shop måske gået i stå? Under alle disse omstændigheder kan den rigtige løsning være et uforpligtende møde med OnlinePlus. På mødet vil du få en komplet analyse af din nuværende løsning, samt de udfordringer du står med i dag på din webshop.

Ud fra analysen vil vi komme med forslag til tiltag, som kan optimere din forretning og være med til at skabe en bedre bundlinje for dig!

Kontakt OnlinePlus’ konsulenter og aftal et uforpligtende møde om DanDomain webshops allerede nu.

DanDomain kontaktpersoner

Vores konsulenter sidder klar, hvis du ønsker at høre mere om de strategiske muligheder...

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt

Malene Bruun

Projektleder

Malene har været med på vores DanDomain hold fra dag 1. og kender derfor til alt indenfor DanDomains muligheder og moduler.
Malene tager gerne en uforpligtende snak omkring din webshop eller nye design.