70221144 Support

Prøv en webshop gratis og uforpligtende i 30 dage Prøv din shop

Du er hurtigt og nemt i gang med din DanDomain webshop

Med OnlinePlus får du den hjælp og vejledning du har behov for. Vi hjælper dig i gang med din DanDomain webshop fra design til færdig side.

Vi har en fast procesplan og omfattende erfaring med DanDomains platform, så der ikke overlades noget til tilfældighederne. Du sparrer med vores designer om udseendet på din DanDomain webshop og med vores udviklere om webshop programmeringen af specielle tilføjelser. Når først din webshop er online, har du adgang til den bagvedliggende administration af din webshop.

Analyse

Analyse

Indledende afholdes et møde, hvor der behovsafdækkes. Vi gennemgår de ønsker du har til webshoppen og de funktionaliteter der er brug for. Der udvælges et design og det konstateres hvilke behov der er specifikke for din branche og målgruppe.
Projektledelse

Projektledelse

Vores projektleder tager kontakt til dig, og informerer om processen. Desuden indsamles de nødvendige materialer og informationer, således grafikeren har et godt udgangspunkt til designprocessen. Projektlederen er ligeledes den, der søger for, at vi kommer i mål med din opgave.
Design

Design

Efter indsamlingen af materialer og praktisk information, vil grafikeren kontakte dig med en række afklarende spørgsmål. Disse sikrer, at vi udarbejder det optimale design i første omgang. Designeren vil bl.a. spørge ind til den grafiske profil, ønskede funktionaliteter og fokuspunkter.
Designudkast

Designudkast

Designeren fremsender efterfølgende et udkast til din nye webshop. Et udkast indeholder typisk design på både forside og undersider. Ud fra dette udkast arbejdes der med eventuelle rettelser og der vil herefter blive fremsendt et nyt udkast. Sådan sikrer vi os, at du som kunde, bliver 100 % tilfreds med udseendet af din nye webshop.
Programmering

Programmering

Når designet er godkendt, vil opgaven blive lagt videre til en af vores udviklere, som vil sørge for at opsætte din webshop. Her sikrer vi os også, at alle funktionaliteter virker som ønsket.
Online

Online

Med webshoppen opsat, vil vi kontakte dig om at få peget domænet ind på din nye webshop. Med domænet sat op og peget, vil din webshop være online - og vi er nu klar til at skabe resultater for dig.
Support

Support

Efter webshoppen er gået online, kan du ringe til vores support med spørgsmål. Derudover kan du sende mails om rettelser/tilføjelser til tekster og billeder på siden, så vil vores support sørge for at opdatere webshoppen for dig.
Rådgivning

Rådgivning

Vores online marketing specialister, vil løbende kontakte dig med gode råd og sparring til, hvordan du får mest muligt ud af dine online aktiviteter. Ligeledes hjælper de med at skabe et overblik over statistikken på din webshop - Få information om, bl.a. hvilke sider der har flest besøg og dermed er mest interessante for dine potentielle kunder.

gratis rådgivning

Lad os ringe dig op til en uforpligtende snak om mulighederne ved DanDomain webshops

  • Nem administration
  • Sikker hosting
  • Kursus i DanDomain administration
  • Overblik over salg, kunder, ordre mm.
  • Professionel rådgivning
  • Specialudvikling af moduler og apps
  • Integration til andre medier – Facebook, Instagram mm.
  • Komplet og erfaren DanDomain partner
  • Dansk support

Please leave this field empty.

Sådan kommer du i gang

Ud over, at der er mange muligheder med en webshop fra DanDomain, er det utrolig nemt og intuitivt at arbejde med. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst får skudt din webshop i gang, er du altid velkommen til at kontakte os.

Design til din webshop

Når du vælger en webshop fra OnlinePlus har du to muligheder i forhold til design; Vælge mellem vores designskabeloner eller få lavet et helt personligt design fra bunden.

Nem administration

Administrationen i DanDomain er simpel at arbejde i og integration af apps er nemt og intuitivt. Du får ikke blot et flot design til dine kunder, men også let og overskuelig vedligeholdelse for dig som shopejer.

Få hjælp til din webshop

Hos OnlinePlus sidder vores dygtige team af både designere, udviklere og konsulenter klar til at hjælpe dig. Vi kan rådgive dig om alle aspekter af din online løsning, så hele din online profil bliver sammenhængende.

Sikker og stabil hosting

Alle vores DanDomain webshops bliver driftet i et sikkert og professionelt driftsmiljø – dette sikrer dig mod ubudne gæster og mod pludselige nedbrud eller driftstop af din DanDomain webshop.

Kursus i DanDomain

Har du brug for et personligt kursus i brugen af din DanDomain webshop? Book et af vores kurser, hvor du også kan blive bedre til at optimerer din webshop ift. søgemaskiner som Google.

OnlinePlus er landsdækkende med rådgivning og support

Vores hovedkontor er i Odense, men vi har medarbejdere, der fysisk kører rundt til virksomheder på Sjælland, i Jylland og på Fyn. Her rådgiver vi virksomhederne omkring deres webshops, samt yder support af deres løsning. Vi betragter os selv som lokale, da vi er stærkt repræsenteret i de forskellige regioner og byer i Danmark som Odense, København, Århus, Aalborg med flere.

Kontakt vores specialister i e-handel og DanDomain webshop

Tag kontakt til en af vores DanDomain konsulenter, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere.

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt

Malene Bruun

Projektleder

Malene har været med på vores DanDomain hold fra dag 1. og kender derfor til alt indenfor DanDomains muligheder og moduler.
Malene tager gerne en uforpligtende snak omkring din webshop eller nye design.