Bogreolen

Her på Bogreolen kan du ved at læse vores seneste udgivelser holde dig opdateret på den nyeste viden inden for digital marketing og e-handel. Vores udgivelser giver dig en bred indsigt i alt lige fra annoncering på sociale medier til marketingstrategier på store, internationale handelsdage og vores årlige bog omhandlende de største trends og tendenser i den digitale verden.

Med et skarpt hold af specialister inden for online marketing, designudvikling, programmering, tekstforfatning og rådgivning er vores bøger baseret på konkret viden og samarbejde med virksomheder og webshops, men indeholder også forudsigelser og bud på, hvordan du får det optimale ud af din online markedsføring.

 

Trends og tendenser 2020

Hvad går Google og pønser på? Har de ændret algoritme igen? Er Facebook færdig? Og hvad har det egentlig af betydning for dig og din virksomhed?

Læs med, når vi I vores Trends & Tendenser 2020-bog kigger dybt ind i krystalkuglen og giver vores bud på hvilke digitale forandringer, der kommer til at præge starten af det nye årti.

 

Trends og tendenser 2019

Læs med når vores team af specialister giver deres bud på de største trends og tendenser i den digitale verden. Vi går i dybden med de emner, der rører sig i dansk e-handel, så du er opdateret på alt fra hjemmesidedesign og SEO til sociale medier og annoncering.

 

Facebook bogen 2019

Lær mere om, hvordan det største sociale medie i verden fungerer, og hvad du og din virksomhed kan gøre for at udnytte det til fulde. Blandt andet giver vores hold af specialister dig et indblik i features og muligheder inden for annoncering, indhold og måling, så du får mest ud af Facebook.

 

Black Friday 2019

Ønsker du at opnå endnu større succes med din webshop på Black Friday eller blot modtage aktuel viden herom, så læs med når vi giver relevante tips og tricks til alt, du behøver at vide om en af verdens største, online handelsdage.

 

Single day 2019

Det kinesiske fænomen Singles Day har spredt sig til hele verden og er dermed hurtigt blevet en af årets største handelsdage. Med Singles Day bogen får du en grundig introduktion til denne verdensomspændende begivenhed og de bedste fifs til din marketingstrategi.

 

Udfyld dine informationer og få et link til den bog du vil have

 

Bogreolen
 Hvilken bog vil du have? *

Ved at udfylde formularen og klikke “Få din bog” accepteres vores Privatlivspolitik

Ønsker du rådgivning eller har du spørgsmål?
Jimmy Vejlemark
Partner & CMO
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig