DanDomain designskabeloner

Vi har leveret et hav af designs til DanDomain webshops indenfor mange forskellige brancher

Kunderne vælger os som samarbejdspartner pga. vores flotte designs som altid er opdateret med de nyeste design trends og fede features. Derudover er vi i OnlinePlus bevidste om, at der skal være en mening med det vi laver, så vi arbejder altid med det i fokus, at kunderne skal handle i din webshop. Vi har flere års erfaring med at få både design og effektivitet til at spille sammen, som sikre dig salg.

Abrikos

Anderledes og meget visuelt design med en utraditionel opbygning og helt clean udtryk, samt minimalistiske sandwich menu.

Alex

Lækkert og elegant design med store flotte billeder, et stylet produktfilter på kategorivisning og en meget brugervenlig kurv.

Amsterdam

Amsterdam er et virkelig elegant og stilfuldt design. Der er lagt fokus på enkeltheden og at lade logo, produktmenu og billederne være 100% i fokus.

Amber

Brugervenligt og stilrent med mange muligheder ift. billeder på forsiden, samt tydelig call to action på kurv og købsknapper.

Aqua

Kunderne kan danne sig et overblik med det samme, med alt det nødvendige samlet i toppen, god til en shop med mange produkter.

August

Her har du alt hvad du skal bruge uden at skulle scrolle og med en let og overskuelig navigation i venstre side.

Austin

Moderne design med tydelige selling points og god udnyttelse af pladsen. Her kan man virkelig give den gas på farverne.

Avani

Fokus på det helt enkle udtryk uden for mange elementer der forstyrrer, velegnet til en shop der vil lade billeder og produkter tale for sig selv.

Avery

Flot, informativt og let anvendeligt design med produktmenu i venstre side, samt en top 5 over mest solgte og viste produkter.

Avocado

Store fine billeder på forsiden med plads til tekst henover, og med en megamenu med mulighed for at indsætte billeder eller ikoner.

Mason

Bredt layout og meget visuelt med store billeder hele vejen ned af forsiden, tydelig søgefunktion og kurv som fanger blikket med det samme.

Robin

Meget overskueligt design med alle de nødvendige ting, og en produktslider i stedet for den klassiske statiske visning, for pladsbesparelse.

Ludvig

Visuelt design med plads til store, flotte billeder, hvor man kan lægge et stort fokus på ens produkter.

Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.