Knivskarpt grafisk design – lad os hjælpe dig i mål

Mangler du et webdesign, et nyt logo, skal du have hjælp med billedredigering, grafisk materiale eller noget helt andet, så tøv ikke med at kontakte vores specialister inden for digital design og hør nærmere om lige netop din opgave!

  • Nå ud til flest muligt med dit budskab og produkt
  • Dit brand og dine kunders behov for øje
  • Altid opdaterede på de nyeste designtrends
  • Veluddannede designere med sans for detaljer
  • Snorlige design med øje for den røde tråd
  • Få en fast grafiker, der kender dit behov
Få gratis rådgivning omkring din designopgave
Få gratis rådgivning omkring din designopgave
Ring nu på tlf. 70 22 11 44 eller udfyld formularen

Grafisk design til web og print

Hos OnlinePlus arbejder vi med alle facetter af grafisk design til web og print. Uanset om du skal have lavet et totalt webdesign, et nyt logo, have hjælp med billedredigering og grafisk materiale eller noget helt andet, så har vi altid dit brand samt dine egne og dine kunders behov for øje.

Vi er et design bureau, der er skarpe på design, og vi ved, hvad der virker for den enkelte branche og til den pågældende målgruppe. Vores grafiske designere er veluddannede og bliver lært grundigt op, når de bliver ansat hos os. På den måde sikrer vi, at det altid er kvalitetsarbejde, der bliver udført. Kvalitetsarbejde, som vi kan stå inde for i OnlinePlus.

Kontakt os

Godt design kræver virksomhedsforståelse

Uanset hvad man skal have lavet inden for design, kræver det fra designerens side, at man har en god virksomhedsforståelse. Hos OnlinePlus har vi mange års erfaring med designprocesser, og vi starter altid ud med en god dialog om opgaven, der skal løses. Dette giver et indblik i dine mål og værdier, samt hvilket budskab du og din virksomhed gerne vil have frem.

Når vi gerne vil dykke ned i jeres virksomhed, jeres arbejde og endda jeres værdier, er det, fordi vi som designere skal have en forståelse for, hvilken målgruppe designet skal henvende sig til. Ved at forstå jeres specifikke målgrupper, deres adfærd og behov, kan vi lave et målrettet og effektivt design. Uanset hvor tiltrækkende og attraktivt dit produkt eller budskab kan være, så bunder det hele i, om din målgruppe forstår, hvad du vil sige. Et design kan være kilden til, at du og din målgruppe er i øjenhøjde – og det er dét, vi sigter efter.

Vores grafiker ved, hvad der fungerer i forhold til de forskellige målgrupper i forskellige brancher. Vi sørger for, at designet, som bliver udarbejdet, henvender sig 100% til dem, så du når ud til flest muligt med dit budskab og produkt.

Kontakt os

De nyeste trends inden for grafisk og digitalt design

Hos OnlinePlus holder vi os altid opdaterede på de nyeste designtrends på markedet, så vi som dit digitale design bureau altid er up to date og følger tidens trends. Der kommer hele tiden nye ting i denne branche, og det er derfor vigtigt, at vi følger med, så vi altid kan tilbyde et design, der er up to date – uanset om der er tale om et digitalt design eller grafisk design til trykte medier.

Vi eksperimenterer og tester nye idéer – også på vores kunders designs – for at se, hvad der virker og for at lave noget nyt, som måske ikke er set før. Vi er uddannede til at tænke ud af boksen, og hvis du er med på idéen, så er der ingen kreative idéer, der er urealistiske.

Kontakt os
Dette giver også mulighed for at skille sig ud fra mængden, så designet ikke kan sammenlignes med andre hjemmesider og webshops eller konkurrenter. Fordelen ved det er, at modtageren vil huske jeres brand bedre, fordi det skiller sig ud.

Som et erfarent design bureau ved vi, at der i dag spiller mange psykologiske faktorer ind, når en modtager af et budskab skal købe eller blot huske et produkt eller en ydelse. Vi forstår os på, hvordan vi bedst printer os fast i modtagerens hukommelse – og det afspejler vores designs.

Specielle opgaver inden for grafisk og digitalt design

Design kan være mange ting, og hos OnlinePlus påtager vi os også specialopgaver, som kan give os lidt udfordringer. Har du eksempelvis et produkt, der skal have designet emballage, en bil der skal have logoer på, markedsføringsmateriale der skal opdateres eller en helt anden opgave, så står vores grafiske designere på pletten, så dit færdige resultat kan blive knivskarpt. Og det gælder uanset om det drejer sig om digitalt design eller grafisk design.

Vores designere og grafikere finder en god pris ud fra opgavens omfang. Med i prisen får du en opstartssamtale omkring opgaven samt korrekturrunder.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvad du har brug for, eller hvad vi som digitalt design bureau kan tilbyde dig.

Kontakt os

Skal jeg hjælpe dig videre med din designopgave?
Malene Bruun
CPO & Head of People and Culture
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig