Design

Hos OnlinePlus arbejder vi med alle facetter af design til web. Uanset om du skal have lavet totalt webdesign, logo, billedredigering eller grafiske elementer, så har vi altid din omsætning samt dine og dine kunders behov for øje og tilpasser det derfor det design, som vi udvikler til din hjemmeside eller webshop. Vi er skarpe på design og vi ved, hvad der virker for den enkelte branche og til målgruppe.

WEBSHOP CASE
WEBSHOP CASE

Designet af ens webshop er fortsat et af de vigtigste enkeltstående områder indenfor e-handel.

Se mere

Webdesign – førstehåndsindtrykket af din hjemmeside eller webshop

Lad OnlinePlus give din hjemmeside eller webshop et moderne og tiltalende design. Dit design skal afspejle din virksomheds profil, og derfor gør vi meget for at sætte os ind i, hvem I er.

Udviklingen af et webdesign er individuelt

Og det er vi hos OnlinePlus meget opmærksomme på, derfor tilpasser vi os altid til den enkelte virksomhed – og der er aldrig to designs der er ens.
Hjemmesiden er din virksomheds ansigt udadtil – derfor bør dit webdesign afspejler din virksomheds identitet og image samt udstråle troværdighed. Vi sidder klar med eksperter der ved, hvordan man gengiver det i dit webdesign.

Et webdesign fra OnlinePlus har fokus på

Et webdesign fra OnlinePlus har fokus på at afspejle din virksomheds identitet og optimere brugervenligheden på din hjemmeside eller shop. Vi producerer altid webdesigns der er tidssvarende, og som giver kunden lyst til at vende tilbage til din side.  Vi producerer et webdesign som er tilpasset netop dig og din virksomhed, og med udgangspunkt i en dialog mellem dig og vores designer, bliver dine ønsker til hjemmesiden til virkelighed.

Erfarne webdesignere

Vi har igennem vores mangeårige arbejde med webdesign, udviklet et hav af løsninger til både hjemmesider og webshops – derfor har vi en grundviden om, hvordan opbygningen af din side skal designes for at kunderne får den bedst mulige oplevelse. Ligeledes sørger vi for, vores medarbejdere konstant er opdateret på, hvad der rører sig på designscenen. Derfor kan du altid være sikker på at dit webdesign fra OnlinePlus er opdateret med de nyeste features.
Skal vi tage et kig på, hvad vi kan gøre for dit design? – Kontakt os gerne for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit webdesign.

Bliv kontaktet og hør om dine muligheder

Logo design

Med den korrekte visuelle identitet og logodesign, sikres der sammenhæng i al virksomhedens kommunikationsmateriale. Derfor har dit logo stor betydning, så potentielle kunder, samarbejdspartnere osv. kan se en rød tråd i dit markedsføringsmateriale. Dette skal ikke overlades til tilfældighederne – det kan skade din troværdighed. Hos OnlinePlus laver vi dit nye logo design fra bunden! Vi sikrer, at du får et logo, der afspejler virksomheden og er unik for netop den.

Billedredigering

Vi behersker alle former for billedredigering og -manipulation – og ofte er det sidste touch, altafgørende for resultatet. Billederne på din hjemmeside eller webshop skal være i super god kvalitet, da skærme på pc, tablets og mobiltelefoner bliver bedre og bedre. Det er billederne, der skaber blikfang på din side, så derfor skal de stå skarpe og kontrastfyldte, så kunderne kan se, at du driver en professionel virksomhed.

Grafiske elementer

Mulighederne er mange når det kommer til design, og derfor kan det være vanskeligt at finde den rette løsning til netop din hjemmeside. Grunden til at vælge grafik frem for billeder, er at det kan være nemmere at illustrere visse elementer grafisk fremfor fotografisk. Det kan blive lettere for kunderne at forstå, hvad budskabet er, såvel som skaber blikfang med grafik. Ligeledes er der meget kontrol over designet af grafiske elementer, og mulighederne er uendelige.

Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.