Brug for et nyt eller opfrisket logo?

Et logodesign skal ikke overlades til tilfældighederne. Hos OnlinePlus har vi stor erfaring med logodesign. I samarbejde med dig går vi ind og designer et moderne, professionelt logo ud fra netop dine behov og værdier.

  • Flere forskellige udkast at vælge imellem
  • Du får logo i filformater til brug på web, print og tryk
  • Korrekturrunder til du er tilfreds med resultatet
  • Dit brand og dine kunders behov for øje
  • Altid opdaterede på de nyeste designtrends
  • Veluddannede designere med sans for detaljer
Få gratis rådgivning omkring din designopgave
Få gratis rådgivning omkring din designopgave
Ring nu på tlf. 70 22 11 44 eller udfyld formularen

Professionelt logo design

Logoet er for det meste den største del af virksomhedens visuelle identitet. Sammen med virksomhedens navn er det ens varemærke, som bruges i toppen af ens hjemmeside eller webshop, på Facebooksiden, visitkort, reklamemateriale og alle andre steder, hvor det er relevant.

Dit logo har stor betydning for dig og dit brand, da potentielle kunder og samarbejdspartnere kan se en rød tråd i dit markedsføringsmateriale samt genkende det på tværs af medier. Dette skal ikke overlades til tilfældighederne – det kan nemlig skade din troværdighed, hvis der ikke er fuldstændig styr på logoet. Hos OnlinePlus laver vi dit nye logodesign fra bunden, og vi sikrer, at du får et unikt og professionelt logo, der afspejler virksomheden samt virksomhedens budskab.

Ingen kopier, ingen krumspring – kun kvalitet og kreativitet.

Kontakt os

Skab genkendelighed med et nyt logo

Et fængende logo, som går igen på tværs af platforme og materialer, vil skabe genkendelighed og blive associeret med din virksomhed. Hvis man har et veludviklet og kvalitetspræget logo, behøves der ikke nogen ekstra forklaring for, at dine potentielle kunder kan huske din virksomhed. Derfor er det en god idé at anvende logoet alle steder, hvor virksomheden fremgår, så dit logo bliver en fast del af hverdagen for hele din kundekreds.

Sammen med logoet er det også vigtigt, at resten af din visuelle identitet følger trop. For eksempel er det essentielt, at de rigtige farver bruges alle steder. Et logo kan selvfølgelig godt komme i for eksempel både sort og hvid, så det kan bruges på forskellige platforme, men det skal helst ikke variere mere end det.

Er det uoverskueligt? Bare rolig! Vores grafiker sidder klar til at få dig sikkert igennem processen, så du kommer ud med et lækkert professionelt logo design og ro i sindet.

Kontakt os

Opdatering af gammelt logo

Har din virksomhed et logo, der ikke har ændret sig de sidste 10 år? Igennem årene har logoet været varemærket for jeres butik, og det vil være tosset at gå ind og lave et nyt logo, da man vil miste al den opbyggede genkendelighed. Dog er det stadig vigtigt at holde sig opdateret, når det kommer til trends og tendenser inden for design. Det kan opnås via en opfriskning af jeres logo, der kan beholde det udgangspunkt, som karakteriserer jer, og som kunderne kender – men som kan gøre logoet nyt og spændende.

OnlinePlus tilbyder at opdatere jeres gamle logo, så det bevarer genkendeligheden, men får et nyt og moderne udtryk, som kan fange flere i målgruppen. Vi kan også optegne jeres logo, hvis det for eksempel kun findes i billedformat, så I kan benytte det til andre formål – såsom på tøj eller på skilte.

Kontakt os

Et professionelt logodesign fra OnlinePlus

Et logodesign kan bestå af flere ting, men som regel er det vigtigste navnetrækket -altså virksomhedens navn. Herefter kan der være et symbol enten ved siden af eller som en del af navnet. Der kan også laves et slogan som en del af logoet, hvis det er en stor del af virksomhedens identitet.

Hos OnlinePlus har vi stor erfaring med at designe unikke og professionelle logoer. I samarbejde med dig går vi ind og designer et moderne logo ud fra netop dine behov og værdier, og der vil naturligvis være korrekturrunder, så logoet bliver 100%, som du vil have det. Det færdige logo bliver leveret i alle nødvendige filformater, så du kan benytte det alle steder – på web, visitkort, brochurer, tøj, biler og alle andre steder, der kan gavne jer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og få en snak med vores dygtige designere!

Kontakt os

Skal jeg hjælpe dig videre med design af dit logo?
Kirstine Christiansen
Senior Designer
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig