Nyt webdesign til din hjemmeside eller webshop?

OnlinePlus hjælper dig med et nyt, moderne og professionelt webdesign til din hjemmeside eller webshop. Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for jeres eksisterende løsning - eller bliv inspireret til jeres nye.

  • Webdesign der matcher din visuelle identitet
  • Dit brand og dine kunders behov for øje
  • Korrekturrunder til du er tilfreds med resultatet
  • Responsivt design
  • Altid opdaterede på de nyeste designtrends
  • Veluddannede designere med sans for detaljer
Få gratis rådgivning omkring din designopgave
Få gratis rådgivning omkring din designopgave
Ring nu på tlf. 70 22 11 44 eller udfyld formularen

Professionelt webdesign

Hjemmesiden eller webshoppen er din virksomheds ansigt udadtil – derfor bør dit webdesign afspejle din virksomheds brand og visuelle identitet samt udstråle troværdighed.
Godt og professionelt webdesign giver dig mulighed for at få dit budskab ud til verden, og derfor sidder vores eksperter klar til at dele deres viden om, hvordan man gengiver det i dit webdesign.

Al hjerneforskning – blandt andet i forhold til visuelle indtryk – viser, at det er de følelser, man forbinder med et specifikt brand, der afgør, om man køber et produkt eller ej. Det betyder, at hvis din hjemmeside ikke taler til din målgruppe, er out-dated og langsom eller bruger et farveskema, som ikke matcher dit budskab, er der større risiko for, at din hjemmesides besøgende ikke bliver til kunder, end hvis din hjemmeside og webdesign er spot on.

Kort sagt er det afgørende, at dine potentielle kunder har en god oplevelse, når de kommer ind på din side. Formålet med en god webside er nemlig, at kunden skal sidde tilbage med en lyst til at købe dit produkt eller din ydelse. Man skal som kunde have lyst til at se, vide og høre mere om jer og jeres brand – og alt dette kan designet være kilden til.

Lad OnlinePlus give din hjemmeside eller webshop et professionelt, moderne og tiltalende design, der sælger og er attraktivt. Uanset om du skal have lavet et helt nyt hjemmeside design eller webdesign eller blot opfrisket det gamle, så er vores kompetente designere klar til at hjælpe, så du igen kan vise din hjemmeside frem med stolthed.

Kontakt os

Responsive hjemmeside- og webdesigns

Vi laver udelukkende responsive hjemmeside- og webdesigns, hvilket betyder, at din hjemmeside eller webshop vil være tilgængelig og funktionel på samtlige enheder – herunder mobiltelefoner og tablets.

Google lancerede i slutningen af 2017 deres nye måde at indeksere hjemmesider på; nemlig Mobile First. Begrebet Mobile First er ikke for sjov – for hvis din hjemmeside ikke er designet til at være responsiv, og en af Googles indekseringsrobotter kommer forbi dit site, ryger du nederst på listen, når det kommer til at blive fundet ved Googlesøgninger. Google har nemlig erfaret, at størstedelen af internetbrugere i dag benytter mobilen til at tilgå deres favoritsider. Vi har derfor specialiseret os inden for mobil-versioner, så vores kunder kan være med, hvor det sker – nemlig på mobilen.

Rent praktisk er alle elementer fra webversionen som udgangspunkt med på mobilen. Mange nye hjemmesider og webshops er meget brede, men det løses med, at alt indhold på siden kommer til at lægge sig under hinanden. Det betyder, at den besøgende blot skal scrolle eller bruge menu-funktionen for at finde frem til det, de søger. Her er det selvfølgelig vigtigt, at hjemmesiden er overskuelig, men det ved vores webdesignere alt om, og det har de naturligvis for øje, når de sætter designprocessen i gang.

Hos OnlinePlus ved vi, hvordan et professionelt webdesign skal bygges op, så brugeren hurtigt kan skabe sig et overblik over siden og finde dét, de søger på hjemmesiden – både på mobil, tablet og computer. Det er med andre ord en komplet løsning, du får mellem hænderne, når først dit design har været forbi vores grafikers skrivebord.

Kontakt os

Brugervenligt og tidssvarende webdesign til din hjemmeside

Et webdesign fra OnlinePlus har fokus på at optimere brugervenligheden på din hjemmeside eller webshop. Det skal være let at finde de informationer, man leder efter, og for den besøgende skal det være nemt at se og vide, hvad virksomheden vil have dem til. F.eks. skal virksomhedens telefonnummer være tydeligt, tilgængeligt og klikbart, hvis de ønsker at modtage opkald fra potentielle kunder.

Vi producerer altid professionelle hjemmeside designs og webdesigns, der er tidssvarende, og som giver kunden lyst til at vende tilbage til din side. Vi har igennem vores mangeårige arbejde med webdesign udviklet et hav af løsninger til både hjemmesider og webshops – og derfor har vi en grundviden om, hvordan opbygningen af din side skal designes for, at kunderne får den bedst mulige oplevelse.


Ligeledes sørger vi for, at vores medarbejdere konstant er opdaterede omkring, hvad der rører sig på designscenen. Derfor kan du altid være sikker på, at dit webdesign fra OnlinePlus er opdateret med de nyeste features. Det vil være nyt, kreativt og veludført – og helt sikkert afspejle jer og jeres værdier.

Kontakt os

Målrettet webdesign

Når man laver et webdesign eller et design til en hjemmeside, er det vigtigt at overveje sit publikum. Sælger man for eksempel kvindemode, dur det ikke, at designet henvender sig til mænd. Her skal man overveje, hvilke virkemidler, farver og grafik som virker bedst på kvinder. Det samme gør sig gældende, hvis man har en butik, som henvender sig til det lidt ældre segment. Her kan det være en fordel med lidt større tekst og tydelige knapper, som beskriver, hvor man skal hen, og hvor man har været. Hele processen hænger sammen, og der skal være en idé med de valg, vi tager. Når det hele spiller i samme tone, vil din side fremstå som en helhed.

Udviklingen af et webdesign er individuelt, og det er vi hos OnlinePlus meget opmærksomme på. Derfor tilpasser vi os altid til den enkelte virksomhed, så du kan få et professionelt hjemmeside design, der passer til din målgruppe.

Hvis du har brug for inspiration eller blot vil se nogle af de hjemmeside designs, vi i tidens løb har udviklet, så klik her for at komme til vores reference-side.

Kontakt os

Skal jeg hjælpe dig videre med dit webdesign?
Kirstine Christiansen
Senior Designer
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig