Drømmer du om at blive praktikant hos OnlinePlus?

8. maj 2018adwords-blog

Drømmer du om at blive praktikant hos OnlinePlus?

Vi søger løbende praktikanter hos OnlinePlus, og herunder kan du derfor læse lidt om, hvilke områder vi søger praktikanter inden for, samt hvad du kan forvente af praktikken, og hvilke krav vi vil stille til dig som praktikant.

 

Webdesign og grafisk design

Som webdesigner hos OnlinePlus får du mulighed for at udvikle dine færdigheder inden for alle elementer af webdesign: Design af hjemmesider og webshops, billedredigering og grafiske elementer. Der kan også komme grafiske opgaver i form af udarbejdelse af logodesign, brochurer, visitkort og meget mere.

Du får lov til at arbejde direkte med vores kunder, hvor du også selv kan få lov til at styre processen – lige fra den indledende samtale med kunden til udarbejdelse af opgaven. På den måde får du et indblik i arbejdsgangen, forskellige målgrupper og designs og ikke mindst en masse praksiserfaring.

Som designer har du en tæt dialog med udviklerne, som efterfølgende skal kode dit design. Ligeledes skal du også forberede dig på, at du løbende kan få opgaver fra marketingafdelingen, som til tider får brug for grafisk materiale af forskellig karakter. Du skal derfor være klar på at arbejde i et dynamisk miljø, hvor samarbejde på tværs af alle fagområder er i fokus.

Forventninger til dig som webdesign praktikant:

 • Du skal have erfaring med Photoshop
 • Og gerne have kendskab til webdesign fra egne projekter eller tidligere arbejde

 

Udvikling

Som praktikant i vores udviklingsafdeling bliver du introduceret for alt, der har med kodning at gøre. Du bliver koblet på opgaver, som vi sidder med på daglig basis, hvorfor du også får lov til at arbejde direkte med kunden.

Dine arbejdsopgaver bliver at udvikle professionelle hjemmesider af forskellige karakter, ligesom du har et tæt samarbejde med vores designere, når I sammen finder frem til, hvordan kundens ønsker løses på bedste vis. Derudover får du også mulighed for at give support og rådgive vores kunder, som dagligt ringer ind med spørgsmål – store som små.

Som udvikler kan du vælge mellem to forskellige retninger her hos os.

WordPress udvikler:

Du kan enten vælge at blive udvikler med udgangspunkt i WordPress hjemmesider, hvor du sidder helt nede i koden og programmerer hjemmesider fra bunden af.

Du vil indgå som front-end udvikler i teamet, hvor fokus er nøgleord såsom HTML5, CSS3, JavaScript (jQuery), PHP7, MySQL og ikke mindst WordPress CMS. Du kommer til at sidde med designimplementeringer, moduludvikling, nyudvikling/tilføjelser til eksisterende kunder og ikke mindst support af vores kunder.

DanDomain udvikler:

Du kan også vælge at udvikle dig inden for webshops, hvor du koder i webshopsystemet DanDomain. Her har vi forskellige skabeloner, som kunden kan tage udgangspunkt i, men flere og flere kunder ønsker skræddersyet features, og derfor lærer du også at tænke ud af boksen. Enkelte kunder vil ligeledes have sit helt eget unikke design, og her koder vi selvfølgelig webshoppen fra bunden af.

Her vil du også indgå i teamet som front-end udvikler, hvor fokus er nøgleord såsom HTML5, CSS3, JavaScript (jQuery). Du kommer til at sidde med designimplementeringer, nye designskabeloner, nyudvikling samt tilføjelser til eksisterende kunder.

Uanset om du vælger at udvikle dig inden for WordPress eller DanDomain, vil du få mange kompetencer med dig videre, fordi vi arbejder med en meget bred målgruppe, som har mange forskellige ønsker til deres hjemmesider/webshops.

Forventninger til dig som udvikler praktikant:

 • Du skal have kendskab til HTML og CSS
 • Det er en fordel, hvis du har arbejdet i WordPress
 • Du må gerne have kendskab til PHP

 

Sociale medier

Internettet er i konstant udvikling, og det samme gælder for de sociale medier. Vi bruger nemlig de sociale medier mere end nogensinde før, og derfor vil virksomheder også gerne forsøge at fange os derigennem via deres markedsføring.

Som SoMe-praktikant får du kendskab til bl.a. annoncering og kommunikation via Facebook, LinkedIn, Instagram mv., gennem et tæt samarbejde med vores kunder.
Du får lov til at udarbejde content for kunderne, deltage aktivt i strategien for tilstedeværelse på sociale medier samt hjælpe til med at udvikle vores interne strategi og markedsføring på de sociale medier.

Du vil løbende have en tæt dialog med resten af marketingteamet, hvor du også vil få kendskab til andre fagområder inden for online markedsføring, da vi løbende sparrer med hinanden for at give kunden den bedst mulige rådgivning og løsning.

Forventninger til dig som SoMe-praktikant:

 • Du skal være aktiv bruger af Facebook
 • Du har måske allerede stiftet bekendskab til annonceringsværktøjer
 • Du skal kende din vej omkring billeder og video

 

Søgemaskineoptimering

Interesserer du dig for online markedsføring, så kan du ikke komme udenom, at søgemaskineoptimering (SEO) er noget af det allervigtigste at have for øje i forbindelse med hjemmesider og webshops.

Tænker du derfor, at det kunne være spændende at dykke ned i Googles univers, så kan vi garantere dig en rigtig god praktik, hvor du kommer til at arbejde direkte med søgemaskineoptimering af vores kunders hjemmesider og webshops.

I en dynamisk hverdag, hvor Google hele tiden laver om på deres algoritmer, skal du sørge for at være up to date i samarbejde med vores SEOspecialister her på kontoret, så kundens placeringer på Google altid er i top. Til dette vil du få konkrete værktøjer, som vi til dagligt benytter os af.

Derudover vil du også være i tæt dialog med vores tekstforfattere, som løbende forfatter SEO-tekster og andet content til vores kunder. Du vil samtidig få et indblik i de resterende måder at være tilstede online, da hele marketingteamet løbende sparrer med hinanden for at give den bedst mulige rådgivning og løsning.

Forventninger til dig som SEO-praktikant:

 • Du skal have kendskab til titel tags, overskrifter og webindhold
 • Du har en generel interesse i Googles univers
 • Det er en fordel, hvis du har stiftet bekendskab til AdWords platformen

 

Så lyder en af ovenstående fagområder som noget for dig, tøv da ikke med at sende os en ansøgning til jv@onlineplus.dk med tilhørende foto, så lover vi dig, at du vil blive taget i betragtning til stillingen.

Har du desuden spørgsmål til de forskellige stillinger, kan du kontakte Jimmy Vejlemark på tlf.nr. 26 11 99 88.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Ann-Sophie Feldborg Phillip, SoMe-praktikant

Hos OnlinePlus får man en praktikplads, hvor der er plads til at være praktikant. Der er plads til at lære og udvikle sig. Jeg har udviklet mig meget både fagligt og personligt gennem mit praktikforløb på 3 måneder. Jeg har arbejdet med Sociale Medier samt intern kommunikation i forhold til oplæg til kunder, seminar materiale og afholdelse heraf.

Hos OnlinePlus går de op i at ens udvikling aldrig går i stå. Jeg har derfor udviklet mig fra start til slut i mit praktikforløb hos dem.

Frederik Hauritz, WordPress udvikler praktikant

”I mit praktikforløb hos OnlinePlus har jeg lært meget og er blevet bedre til at udvikle i HTML, CSS, PHP og JavaScript. Det har været rigtig godt at have haft hænderne i kundeprojekter, da jeg lærer mere når jeg er aktiv og har nogle konkrete opgaver for hånden. Praktikperioden har virkelig klædt mig godt på og skubbet mig mere i den rigtige retning. Jeg har været rigtig tilfreds med praktikperioden hos OnlinePlus og synes kun positivt om stedet som arbejdsplads, alle medarbejderne og hele atmosfæren i virksomheden. Jeg synes at OnlinePlus har været gode til at hjælpe en med at falde til og komme ind i en professionel arbejdsproces.

Jeg har lært meget af at være i praktik hos OnlinePlus og prøve dagligdagen af i et webbureau. Praktikken blev ikke afsluttet med et farvel men med et velkommen til teamet. Vi har nemlig skrevet kontrakt på, at jeg starter som timelønnet, for d. 1. august at lave kontrakten om til funktionær.”

 

Malene Bruun
Skrevet af
Malene Bruun
Projektleder E-Com og udvikling
Med en baggrund inden for marketing og handel, brænder jeg for at lave webshop design og markedsføring der slår igennem hos vores kunder, og gør deres shop til en succes. Ud over arbejdet i OnlinePlus, driver jeg MiniMirakler.dk, for altid at have fingeren på pulsen inden for mit område, og kunne rådgive mine kunder bedst muligt.
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.