Skab opmærksomhed med Google Shopping

Vil du have et forspring og højne mængden af relevante kliks til din webshop, er Google Shopping den helt rigtige løsning. Vores certificerede specialister sidder klar til at hjælpe dig med at udarbejde knivskarpe kampagner.

 

Oplev afkast allerede fra første dag
Løbende overvågning
Månedlig rapportering
Unik marketingkanal til e-handelsvirksomheder
Få vist produktannoncer i Googles søgeresultater
Kampagner med fokus på profit, udarbejdet af certificerede specialister

Kontakt os

Styrk din marketingstrategi med Google Shopping

Der er fuld fart på online handel – faktisk går det så stærkt, at man spår, at knap en fjerdedel af al retailhandel vil foregå online inden for de næste par år. En sådan udvikling kræver nye strategier og muligheder inden for online markedsføring – og her kommer Google Shopping ind i billedet. I stedet for at fortælle dine potentielle kunder, hvad du kan tilbyde, kan du vise det – og det er en helt unik mulighed, du blandt andet kan bruge til følgende:

  • Promovering af dine varer
  • Fang forbrugerne, når de aktivt søger efter dine produkter
  • Nå ud til nye kunder
  • Skab blikfang i søgeresultaterne.

Som webshopejer er Google Shopping en annonceform, du ikke kan komme udenom. Potentialet for at højne mængden af relevante kliks og naturligvis også for at skabe flere salg er højt, og langt de fleste virksomheder vil opleve en positiv indvirkning med Google Shopping som en fast del af deres marketingstrategi.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig i gang med Google Shopping?

Kom i gang

Ved at udfylde formularen og klikke “Kom i gang” accepteres vores Privatlivspolitik

Boost dit online salg med Google Shopping

Siden 2002, hvor Google Shopping første gang blev introduceret, er der sket meget. Hele 65% af alle klik på Google Ads tilfalder i dag Google Shopping, og en stor del af virksomheders omsætning er flyttet over til Google Shopping fra de mere traditionelle annonceformer – såsom tekstannoncering. Det gør Google Shopping til en yderst effektiv annonceform, der især henvender sig til dig, der er webshopejer og som gerne vil komme først i køen, når det drejer sig om at vinde de vigtige kliks i Googles søgeresultater.

Forbrugerne på internettet er kendetegnet ved, at de altid har travlt – derfor skal det også være også være nemt og hurtigt at finde frem til de produkter eller services, som vi skal bruge. Alt det muliggør Google Shopping. De visuelle produktannoncer er placeret i toppen eller i højre side i søgeresultaterne på Google. De skiller sig tydeligt ud i mængden af betalte annoncer og organiske søgeresultater ved at vise et billede af den vare, der bliver søgt efter, pris på varen samt navnet på den webshop, der tilbyder varen. Du giver med andre ord dine potentielle kunder et solidt udgangspunkt for at foretage et køb, da de allerede ude i søgeresultaterne kan vurdere, om varen og prisen lever op til deres forventning og behov.

Shopping er desuden også en kosteffektiv annonceform, fordi forbrugeren kan se produktet og prisen, inden der klikkes på annoncen. Det medfører kun relevante kliks, højere konverteringsrater og dermed højere afkast end mange andre annonceringsformer.

Kontakt os

OnlinePlus hjælper dig med at øge din indtjening

Effektive Google Shopping-annoncer afhænger helt og holdent af, at dit produktfeed er optimeret. Som Google Shopping bureau er det derfor vores opgave at sørge for, at dit Google Shopping feed altid er opdateret og indeholder alle informationer. Det gør vi for at sikre os, at du får mest ud af hver en annoncekrone. Vores certificerede Google Ads-specialister arbejder struktureret og målrettet, og deres mål er at få dine Google Shopping-kampagner til at præstere bedst muligt. Det er din garanti for et altid fyldestgørende Google Shopping feed samt kampagner, der kan være med til at øge din webshops indtjening.

Månedlig rapportering

Løbende opdatering af feed og kampagner for maksimalt afkast

Google Shopping-kampagner udarbejdet af certificerede specialister

Du bestemmer dit daglige budget

Din vækst er vores succes

Få udarbejdet en målrettet Google Shopping-strategi

Ikke to webshops er ens. Derfor skal der heller ikke, være to strategier, der er ens. Hos OnlinePlus udarbejder vi skræddersyede og målrettede kampagner, der matcher din virksomhed, dine ønsker og naturligvis også dit budget. Du fastsætter selv dit kampagnebudget, og så sørger vi for, at du får så meget ud af hver en annoncekrone som muligt.

Vælger du OnlinePlus som dit Google Shopping bureau, er du med hele vejen. Du bliver fra dag 1 tilknyttet en certificeret Google Ads-specialist. Sammen tager I en snak om dit dagsbudget, samt hvordan du kan få mest fortjeneste ud af Google Shopping. Når først dine Google Shopping-kampagner er oppe at køre, vil din tilknyttede Google Ads-specialist løbende følge op på dem. Konverterer de fornuftigt? Hvordan ser budgettet ud? Og er Google Shopping feedet opdateret? De tøver ikke med at tage initiativ til at foretage justeringer og ændringer, hvis det kan gavne din indtjening, så du kan være sikker på altid at høste mest mulig fortjeneste med dine annoncer.

Vi har ekspertise i at udarbejde relevante og målrettede Google Shopping-kampagner for alle typer af webshops, hvad end det er B2B eller B2C. Derfor kan vi helt sikkert også hjælpe din webshop med at skabe mere salg gennem Google Shopping.

Kontakt os

Skal jeg hjælpe dig videre med Google Shopping?
Mathias Dall
Salgschef
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig