Indtag toppen af søgeresultaterne med tekstannoncering

Over 40% af alle klik i Googles søgeresultater går til de øverste betalte annoncer. Tekstannoncering er derfor en effektiv og hurtig vej til at højne mængden af relevant trafik – og antallet af konverteringer. Lad vores certificerede Google Ads-specialister stå for dine tekstannoncer, og vær sikker på at blive fundet af din målgruppe.

Mulighed for afkast fra dag 1
PPC – betal kun pr. klik
Månedlig rapportering
Personlig tilknyttet PPC-specialist
Få udarbejdet søgekampagner med tekstannoncer af certificerede specialister
Målret mod personer, der aktivt søger efter dine produkter eller ydelser

Kontakt os

Tekstannoncering – kosteffektivt og hurtige resultater

Der er sket meget med Google Ads, siden det blev lanceret for over 20 år siden. Dengang var tekstannoncering den eneste mulighed for annoncører på søgemaskinen, men anderledes ser det ud i dag. Selvom Google i dag tilbyder et væld af forskellige annoncemuligheder, er tekstannoncer stadig de mest populære – både hos virksomheder og hos forbrugerne. Hvor Google Shopping står for 31% af alle klik, og videoannoncer står for 16%, vælger hele 49% at klikke på en tekstannonce. Tekstannoncerne er heller ikke de samme, som de var engang. I dag arbejder vi blandt andet med udvidede tekstannoncer, der tillader dig at præsentere langt mere relevant information for potentielle kunder end for blot ganske få år siden.

Er tekstannoncering ikke en del af din marketingstrategi, ligger der derfor et uudnyttet potentiale i at blive synlig på verdens største søgemaskine. Tekstannoncer, udarbejdet med fokus på dine søgeord og USP’ere (Unique Selling Proposition), kan sikre din virksomhed synlighed i nogle af de mest kritiske tidspunkter af dine kunders købsrejse. Nemlig når de er på udkig efter netop det, du sælger eller tilbyder, eller når de er klar til at købe her og nu.

Tekstannoncering er ydermere en effektiv og hurtig vej til toppen af Googles søgeresultater. Ved tekstannoncering betaler du nemlig for øjeblikkelig eksponering, og allerede inden for samme dag, dine tekstannoncer kommer op at køre, kan de blive vist for dine potentielle kunder. Som en ekstra bonus er tekstannoncering yderst kosteffektiv. Som al anden PPC-marketing (Pay Per Click) betaler du kun, når en forbruger klikker sig ind på din annonce og ikke for at blive vist i søgeresultaterne. Skulle du derfor ikke få klikket, har du stadig fået gratis eksponering, og der er større sandsynlighed for, at potentielle kunder vil kunne huske dig en anden gang.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig i gang med tekstannoncering?

Kom i gang

Ved at udfylde formularen og klikke “Kom i gang” accepteres vores Privatlivspolitik

Derfor bør tekstannoncering være en del af din marketingstrategi

Det er ikke kun de hurtige resultater, kosteffektiviteten og muligheden for gratis eksponering, der gør tekstannoncering til en unik medspiller i din marketingstrategi. Tekstannoncering er nemlig også særlig effektiv, når det drejer sig om at skabe salg. Undersøgelser viser, at PPC-marketing og i særdeleshed tekstannoncering konverterer langt bedre end organiske søgeresultater. Faktisk er de, der har klikket på en annonce, 50% mere tilbøjelige til at foretage en konvertering frem for dem, der har klikket på et organisk søgeresultat.

Er du på udkig efter en effektiv annonceform, der virkelig formår at konvertere besøgende til køb, er tekstannoncering derfor et rigtig godt bud. Tekstannoncer kan ydermere skræddersyes til dit website, hvad end det er en hjemmeside eller en webshop. Du vælger helt selv, hvilken side annoncen skal lede hen til, hvilket giver dig mulighed for at oprette landingssider, som er tilpasset dine kampagner. Tekstannoncer er med til at lede den relevante trafik ind på dit website, men i sidste ende er det din landingsside, der skal få en eventuel konvertering i land. Landingssider, hvis indhold og budskab stemmer overens med tekstannoncen, og som gør det nemt at fuldføre en handling, præsterer derfor bedre.

Sidst, men ikke mindst har du fuld kontrol over økonomien. Sammen med vores PPC-specialist aftaler I et dagligt budget, så du er sikker på kun at bruge det beløb, der matcher din virksomheds budget.

Kontakt os

Derfor skal du vælge OnlinePlus

Erfaring og know-how er, hvad der skal til for at udarbejde korrekte tekstannoncer, der samtidig fanger forbrugernes opmærksomhed. Hos OnlinePlus udarbejder vi kampagner for både B2B- og B2C-virksomheder og forskellige brancher. Vores specialister kan derfor helt sikkert også lave nogle knivskarpe tekstannoncer og en effektiv kampagneopbygning for netop din virksomhed. Vi bygger altid grundige kampagnestrukturer for at indsamle detaljeret data. Det skaber de bedste forudsætninger for at optimere annonceringen mod størst mulige afkast. Det er tydeligt i de resultater, vi skaber for vores kunder.

Få udarbejdet dine tekstkampagner af en certificeret Google Ads-specialist

Løbende overvågning for maksimalt afkast

Gennemsigtig kommunikation – du er med hele vejen

Du bestemmer dit budget

Din vækst er vores succes

Målrettet tekstannoncering skræddersyet efter din virksomhed

Konkurrencen for at opnå en af de fire øverste pladser på Google er hård. Vores Google Ads-specialister forstår vigtigheden af at opnå en af de eftertragtede pladser, og derfor gør de også alt for, at du vinder budkrigen – og dermed retten til at få vist din annonce.

Når du vælger OnlinePlus som din samarbejdspartner i PPC-marketing, får du først og fremmest tilknyttet en Google Ads-specialist, som vil følge dig lige fra start til de løbende opdateringer af dine kampagner. Før annoncearbejdet går i gang, bliver der udarbejdet en søgeordsanalyse, der kommer til at danne grundlaget for din tekstannoncering. Derudover laver din tilknyttede specialist også en grundig analyse af din branche og målgruppe, og ud fra disse resultater begynder den egentlige annonceopsætning.

Din vækst er vores mål – og det er altid med det med det formål, at vi opsætter dine kampagner. Vi sørger for korrekt opsatte kampagnegrupper, der er udformet til at opnå en høj ROI (investeringsafkast). Løbende holder din tilknyttede specialist også øje med dine kampagner for at sikre, at de konverterer fornuftigt, og for at du får mest ud af dit annoncebudget.

Kontakt os

Skal jeg hjælpe dig videre med tekstannoncering?
Mathias Dall
Salgschef
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig