Bliv set på verdens største videosite

Vi husker ofte det visuelle, fremfor det vi læser, og det kan du udnytte med annoncering på YouTube. Her kan du brande din virksomhed gennem videoer, der præsenterer dine produkter samt værdier, og det effektive annonceringsværktøj gør det muligt at målrette dine reklamer.

 • Du betaler kun, hvis brugeren ser 30 sekunder
 • Rapportering af månedlige resultater med nøgletal
 • Strategisk rådgivning og fast tilknyttet specialist
 • Du kan målrette din annoncering udfra brugere
 • Målret dine annoncer til relevante søgninger
 • Målret mod din kundeklub, nyhedsbrev eller lignende
Vil du også være synlig på YouTube?
Vil du også være synlig på YouTube?
Ring nu på tlf. 70 22 11 44 eller udfyld formularen

YouTube-annoncering

Med YouTube-annoncering har du mulighed for at få maksimal eksponering af dit brand. YouTube er verdens 2. største søgemaskine – kun overgået af Google, og hver måned har de over 1 milliard månedlige brugere. Derfor kan du potentielt nå ud til rigtig mange mennesker gennem YouTube-annoncering.

YouTube er verdens største videosite, og alene i Danmark har du mulighed for at ramme omkring 75% af den danske befolkning med dine annoncer på YouTube. Disse bliver vist enten før en videovisning eller midt i videoen på YouTube, og da det er Google, der ejer YouTube, bliver al annoncering på videositet administreret gennem Google Ads.

Der findes to forskellige annonceringsformer på YouTube. Du kan vælge mellem TrueView eller Google Preferred, som hver især har sine fordele. Uanset hvilken annonceringsform du vælger, kan du vække dine potentielle kunders nysgerrighed for dit website og dit brand. Ligesom de andre kampagnetyper såsom display- annoncering og tekstannoncering kan du med YouTube annoncering målrette dine kampagner, så de bliver vist til det helt rigtige publikum. Det kan eksempelvis være, at du kun vil have, at dine kampagner skal vises i et bestemt geografisk afgrænset område, måske skal kun kvinder eller mænd se den, måske er du interesseret i en bestemt aldersgruppe eller noget helt femte. Uanset målgruppen vil du med YouTube-annoncering skabe synlighed og awareness, og derfor er disse annoncer ideelle, hvis du tænker langsigtet, når det kommer til din markedsføring og opbygning af dit brand.

YouTube-annoncering er en ideel annoncetype til dig, der enten har en webshop eller en hjemmeside, du godt kunne tænke dig at lede trafik over til både med det samme – men også på sigt – da dine potentielle kunder vil kunne huske dig og dit brand efter at have set din annonce.

Af fordele ved YouTube-annoncering kan alt i alt nævnes:

 • Du får annoncer, der er skræddersyet til at skabe synlighed for dit website
 • Du får mulighed for at få en stor rækkevidde og mange eksponeringer for et forholdsvist lavt budget
 • Du betaler kun for dine annoncer, hvis der bliver klikket på den, eller hvis de ser mere end 30 sekunder af den
 • Du får adgang til en annoncetype, der kan målrettes i langt højere grad end mange andre annoncetyper
 • Dine annoncer bliver vist på verdens 2. største søgemaskine, hvor op til 55 % af alle danske brugere logger ind dagligt

5 fordele ved YouTube-annoncering
Perfekte til at skabe brand awareness
Få stor rækkevidde og mange eksponeringer for et relativt lavt budget
Betal kun pr. klik, eller hvis kunderne ser mere end 30 sekunder af din video
Mere specifikke målretningsmuligheder end ved andre annoncetyper
Dine annoncer bliver vist på verdens næststørste søgemaskine, og 55% af alle danskere bruger YouTube dagligt

OnlinePlus kan hjælpe dig med at komme i gang med din YouTube-annoncering

YouTube-annoncering kan være relevant for dig, uanset hvad du sælger af produkter eller ydelser, eller hvad du tilbyder gennem din hjemmeside. Ligegyldigt om din virksomhed er lille eller stor, har du mulighed for at nå ud til rigtig, rigtig mange mennesker for forholdsvis få penge med YouTube-annoncering.

De korte videoer giver dig mulighed for at vise, hvem du er, hvilke værdier dit website har og selvfølgelig også kaste lys over dine produkter på en måde, som vækker dine potentielle kunders nysgerrighed.

I bund og grund fungerer YouTube-annoncering lidt ligesom reklamer på eksempelvis TV. De afbryder et program, og i et bestemt antal sekunder har du mulighed for at vise seerne eller lytterne, hvem du er, og hvad du tilbyder. Forskellen mellem YouTube-annoncering og de traditionelle radioreklamer og TV-reklamer er, at du får en masse fortrin, som de andre ikke kan tilbyde, såsom:

 • Du betaler kun for de videoer, der rent faktisk bliver vist
 • Du kan få præcise tal, der fortæller dig, hvor mange der har set din video
 • Du er selv herre over dit budget, og hvad én visning skal koste
 • Du har mulighed for at segmentere og målrette visningerne af dine videoer

Det lyder måske dyrt med videoproduktion og alt det, der hører sig til, men det behøves det ikke være. En video kan laves forholdsvist billigt, og med Google Ads har du selv mulighed for at sætte dit budget. På den måde kan du være sikker på, at din annoncering ikke løber af sporet, og du har kontrol over, hvor mange penge der bliver brugt. Hos OnlinePlus er vores dygtige Google Ads-specialiseret certificerede. De har stor indsigt i at lave målrettede og relevante YouTube-annoncer, og de kan hjælpe dig med at få eksponering overfor lige præcist den målgruppe, du gerne vil henvende dig til.

TrueView

TrueView er den billigste og mest anvendte annonceringsmetode på YouTube. Disse annoncer bliver vist før den video dine potentielle kunder har søgt på går i gang, og efter fem sekunder har de mulighed for at skippe reklamen og gå direkte til videoen. At man kan skippe videoen, betyder ikke, at det er dårlig annoncering. Tværtimod. Du får fem sekunders gratis eksponering på verdens største videosite, for med TrueView skal du først betalte for videovisningen efter 30 sekunder, eller hvis forbrugeren klikker videre på din annonce.

Google Preferred

Google Preferred er dyrere end TrueView, men med denne annoncetype er du sikker på, at dine kunder ser hele din video. Her får de nemlig ikke muligheden for at skippe videre. Så har du et budskab, du gerne vil ud med, og vil du være sikker på, at dine potentielle kunder og forbrugere ser hele din video, så skal du vælge Google Preferred. Grunden til, at denne annonceform er noget dyrere end TrueView, er, at Google Preferred sørger for, at alle ser din video i fuld længde. Derudover sørger de også for, at disse annoncer bliver vist i forbindelse med det mest populære indhold på YouTube.

YouTube-annoncering – hvorfor og hvordan?

YouTube-annoncering er den perfekte annonceringstype til dig, der gerne vil skabe opmærksomhed omkring dit website. Vi viser naturligt mere interesse overfor levende billeder end almindelige tekstannoncer, og vi har større tendens til at høre efter, når vi ser en videoannonce online, end når der er reklamer mellem programmerne på TV.

Derfor har du mulighed for potentielt at få rigtig mange mennesker til at se dine annoncer, og med segmenteringsmulighederne på YouTube kan du lave meget specifikke målgrupper. Da disse annoncer også er væsentligt billigere end almindelige reklamer i eksempelvis TV, er det også en overkommelig annonceringsform. Slutteligt får du med YouTube-annoncering mulighed for at trække en masse data ud af visningerne, som du kan bruge til at vurdere, om du har nået dit mål med dine annoncer.

OnlinePlus er Google Partner. Det betyder, at vi er specialister inden for Googles mange annonceringsværktøjer, og YouTube er ingen undtagelse. Det kræver blot, at vi har noget materiale fra din side af. Enten kan du lave det selv eller alliere dig med et firma, der kan lave det for dig. Men i virkeligheden kan du komme rigtig langt med et godt kamera og en god portion kreativitet, så længe du sørger for at fange dine potentielle kunders opmærksomhed hurtigt.

Når vi har fået dit materiale, lægger vi en strategi ud fra dine mål og håb for din annoncering og sammen med din tildelte Google Ads-specialist, får I lavet den helt rigtige målgruppe og aftalt et dagligt budget, som selvfølgelig altid kan ændres, hvis din annonce viser sig at være ekstra rentabel for dig og din virksomhed. Derefter sætter vi annoncen i gang, og vi tjekker løbende op på den og vedligeholder den, så du får mest ud af dit annoncebudget uanset hvilken form for YouTube-annoncering, du vælger.

Skal jeg hjælpe dig videre med din YouTube-annoncering?
Jimmy Vejlemark
Partner & CMO
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig