Styrk din markedsføring med YouTube annoncering

Vidste du, at YouTube rent faktisk er verdens andenstørste søgemaskine? Antallet af unikke brugere bliver ved med at stige – også herhjemme – og derfor ligger der også et stort potentiale i at annoncere mod dem. Med YouTube annoncering hos OnlinePlus får du ikke kun skræddersyede videokampagner rettet mod din målgruppe – vi kan også producere din reklame til YouTube.

Høj brandingværdi
Månedlig rapportering
Unikke muligheder for segmentering
Videoer, produceret af professionelle
Kommuniker dit budskab med levende billeder
Videoannoncer, udarbejdet af certificerede Google Ads-eksperter

Kontakt os

Få fuldt udbytte af målrettede visuelle bannerreklamer

YouTube har over 2 millioner unikke brugere, mere end 500 timer ny video bliver lagt op hvert minut, og platformen står samlet set for 37% af al mobil trafik på internettet i hele verden. Alene herhjemme bruger over halvdelen af danskere over 12 år YouTube ugentligt, så hvis du tror, at YouTube-seere kun er børn og teenagere, kan du godt tro om igen. Voksne ser måske ikke Gurli Gris og Morten Münster på YouTube, men de ser musikvideoer, videovejledninger, reality og meget andet, og derfor bliver det også stadig mere aktuelt at køre annoncer på YouTube.

Siden 2006 har YouTube været ejet af Google, og derfor styres YouTube annoncering også gennem Google Ads interface. Du får derfor ikke kun adgang til at annoncere på en af de største platforme, men du får også alle Googles fantastiske muligheder for segmentering og en stærk digital tilstedeværelse, der ikke er til at ignorere. Annoncer på YouTube er også yderst kosteffektive. Hvor det hurtigt kan løbe op i høje summer, når det kommer til TV-reklamer, er det helt andre beløb, vi taler om her. Faktisk betaler du kun, hvis forbrugeren klikker på din reklame eller ser minimum 30. sekunder af den. Du får altså en masse gratis eksponering mod din tilpassede målgruppe.

En kombination af en høj adgangsbarriere og at YouTube er en forholdsvis ny platform at annoncere på, kommer også din virksomhed til gode. Det er ikke alle virksomheder, der har ressourcerne og tiden til at få produceret videoer af høj kvalitet, ligesom det endnu ikke er alle, der har fået øjnene op for de mange muligheder, YouTube annoncering tilbyder. Det betyder, at konkurrencen på YouTube er lav, hvilket især er med til at gøre YouTube annoncering særlig rentabelt.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig i gang med Youtube Annoncering?

Kom i gang

Ved at udfylde formularen og klikke “Kom i gang” accepteres vores Privatlivspolitik

Skab tillid og opnå skyhøj brandingværdi med YouTube Marketing

En af årsagerne til YouTube annonceringens store succes ligger i, hvordan mennesket er indrettet. Vi reagerer nemlig på bevægelse og levende billeder, hvilket også er grunden til, at forbrugere er mere tilbøjelige til at huske en reklame, hvis de har set den i fjernsynet frem for, hvis de har set den i eksempelvis en trykt annonce i en avis. Der ligger derfor en skyhøj brandingværdi i annoncer på YouTube og video og YouTube marketing generelt.

Branding har længe været et slags fy-ord inden for online marketing. Når vi arbejder med online marketing, har vi en tendens til at ville kunne måle på alting. Udfordringen er, at det er svært at måle på brandingværdien, der skabes på baggrund af YouTube videoannoncering (og andre brandingaktiviteter), men det betyder ikke, at det ikke gør noget godt for din virksomhed – tværtimod. Jo større kendskabsgraden til din virksomhed er, desto bedre muligheder er der for at forøge din indtjening.

Tillid er et af de vigtigste nøgleord inden for e-handel, og forbrugere er langt mere tilbøjelige til at handle hos en virksomhed, de allerede har stiftet bekendtskab med – eksempelvis gennem YouTube annoncering. Så har dine potentielle kunder allerede set dine annoncer på YouTube, er der større sandsynlighed for, at de vælger at handle hos dig, når behovet for dine produkter eller ydelser opstår.

Kontakt os

Ram din målgruppe præcist og effektivt med YouTube Marketing

Fordi der er mange brugere af YouTube, er der mulighed for at opnå rigtig mange eksponeringer overfor præcise målgrupper. Målgrupper, der kan blive afgrænset helt ned til mindste detalje. YouTube annoncering muliggør nemlig unikke måder for præcise kundesegmenteringer, og dine kampagner kan målrettes efter blandt andet demografi, alder, interesser og status.

YouTube annoncering gør også, at du kan ramme dine potentielle kunder i forskellige stadier i salgstragten. Er de motiveret til at købe? Går de stadig og overvejer? Eller er de endnu ikke klar over, at du kan tilbyde lige det, de har brug for?

Det, der virkelig gør YouTube annoncering effektivt, er det faktum, at det er datadrevet. Det betyder, at vores Google Ads-specialister får adgang til en masse værdifulde data fra dem, videoannoncerne er blevet vist fra. Disse data kan bruges i det videre arbejde med at effektivisere videoannoncering og din YouTube annoncering ligesom de kan bruges til at se, hvad der fungerer bedst for din målgruppe. Du har derfor mulighed for at målrette langt mere præcist end ved traditionelle Tv-reklamer. Og så er det tillige med langt billigere.

Kontakt os

Lad OnlinePlus være dit YouTube bureau

Knivskarpe videoer og målrettede YouTube annoncer er vejen til succes på verdens andenstørste søgemaskine. Der er dog en del parametre, der afgør, om arbejdet bærer frugt. Vælger du OnlinePlus som dit YouTube bureau, og lader du OnlinePlus stå for din YouTube annoncering, får du ikke kun annoncer, der er udarbejdet af certificerede Google Ads-specialister. Du får også produceret professionelle kvalitetsvideoer specielt til YouTube, der med garanti kan vække dine potentielle kunders nysgerrighed.

Hos os er du altid garanteret:

Månedlig rapportering

Løbende optimering og justering af kampagner for at øge brandkenskab

Du bestemmer dit budget

Gennemsigtig kommunikation hele vejen igennem

Din vækst er vores succes

Få mest ud af dine annoncekroner med YouTube annoncering

Vores Google Ads-certificerede specialister har stor erfaring med at udarbejde effektive, målrettede og fængende YouTube-annoncer. Derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig med at få mest ud af dine annoncekroner.

Første skridt mod din digitale tilstedeværelse på verdens andenstørste søgemaskine er at få udarbejdet en professionel video. Ud fra en grundig samtale med dig om din virksomhed og dit budskab udvikler vores dygtige grafikere og videospecialister en knivskarp video, der kan bruges i din YouTube videoannoncering og er lavet specielt til YouTubes platform.

Næste skridt er at opsætte dine YouTube-kampagner. Du får tilknyttet en Google Ads-certificeret specialist, der sammen med dig udarbejder en eksekveringsstrategi. Sammen tager I en snak om din branche, målgruppe, budget og ønsker, og ud fra det udarbejder din tilknyttede specialist din YouTube annoncering, således at de bliver vist for din målgruppe. Efterfølgende holder specialisten løbende øje med dine kampagner, så du kan være sikker på, at de altid præsterer bedst muligt.

Kontakt os

En platform – flere typer af annoncer

Med YouTube annoncering har du følgende annoncemuligheder:

Instream-annoncer

Videoannoncer på YouTube, der bliver afspillet før, i løbet af eller efter en video. De kan springes over efter 5 sekunder.

Video discover-annoncer

Annoncer på YouTube, der bliver vist under søge resultaterne på YouTube, på YouTubes forside på mobilenheder og under relaterede videoer.

Bumper-annoncer

Seks sekunder kort video, der afspilles før, under eller efter en video. Denne type videoannonce på YouTube kan ikke springes over.

Skal jeg hjælpe dig videre med Youtube Annoncering?
Mathias Dall
Salgschef
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig