Kære studerende

Vi glæder os meget til at se og møde dig på arbejdsmarkedet, for vi ved, der er brug for dig. Især hvis du undervejs i studiet har sørget for at holde dig opdateret om udviklingen på online-markedet.

Ja, det kan virke uoverskueligt, for hvad er det helt præcist, at virksomhederne har behov for? Hvad skal du øve dig i og med tiden kunne mestre, hvis du gerne vil ud og lande drømmejobbet?

Svaret vil vi gerne hjælpe dig med at finde.

Og det gør du i ikke bare én, men to af vores e-bøger, som vi giver dig gratis adgang til – og bare rolig, der er ikke tale om endnu en tør omgang teori.

Bøgerne er skrevet ud fra praktisk viden, og alle vores erfaringer kommer fra samarbejde med og opgaver for rigtige virksomheder.

Du sidder altså med den nyeste og mest relevante viden inden for e-handel – eller sagt på en anden måde: nøglen til din kommende karriere i hænderne.

Herunder får du lige et lille smugkig på, hvad du finder i de to bøger:

 

Trends og tendenser 2020

Hvad går Google og pønser på? Har de ændret algoritme igen? Er Facebook færdig? Og hvad har det egentlig af betydning for dig og din virksomhed?

Læs med, når vi i vores Trends & Tendenser 2020-bog kigger dybt ind i krystalkuglen og giver vores bud på, hvilke digitale forandringer der kommer til at præge starten af det nye årti.

De seneste år har den danske e-handel oplevet en kraftig vækst, men hvilke trends og tendenser skal du satse på for at få mest muligt ud af det kommende år?

 

E-handlens tre gyldne måneder

Fremtiden er digital, særligt når det kommer til handel.

Den danske befolkning har virkelig taget online-shoppingen til sig, og derfor er det nu endnu vigtigere, at man som online forretningsdriver er i stand til at optimere sin hjemmeside, så den møder forbrugernes behov og forventninger.

Hvordan er du sikker på, at din webshop står skarpest til blandt andet Black Friday og Cyber Monday? Og hvordan sikrer du dig, at dine kunder vælger dig frem for dine konkurrenter, når de skal købe julegaver?

Det vil denne bog guide dig til, og du vil få indsigt i en række tips og tricks, der sikrer, at du hele året rundt er knivskarp på din marketingstrategi for e-handel.

Vi ønsker dig rigtig god læselyst og ikke mindst held og lykke med uddannelsen!

Klø på og giv den gas!

 

De bedste hilsner

OnlinePlus

 

PS: Hvis du har nogle spørgsmål til os, er du altid velkommen til at kontakte os!

Udfyld formularen og modtag e-bøgerne i din indbakke

Hent dine e-bøger her
Godkendelse *

Ved at udfylde formularen og klikke “Ja tak, tilsend mig e-bogen” accepteres vores Privatlivspolitik

Har du spørgsmål til De Tre Gyldne Måneder?
Jimmy Vejlemark
Partner & CMO
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig