Historien bag OnlinePlus

Hvordan det hele startede og hvor vi er på vej hen

 

Ledelsen bag OnlinePlus er Jeppe Majgaard, der har erfaring helt tilbage fra 1997. Efter at have været ansat i branchen i 14 år besluttede Jeppe Majgaard at starte egen virksomhed. OnlinePlus startede den 1. februar 2011 i lokaler på Landbrugsvej i Odense.

Kerneområdet i selskabet dengang var og er stadig i dag at skabe værdi for vores kunder gennem ordentlige webløsninger og korrekt rådgivning.

De områder vi arbejder med i dag er udvikling og design af hjemmesider og webshop. Hertil hjælper vi virksomheder med SEO (søgemaskineoptimering), Google Adwords, Facebook annoncering m.m.

Vores arbejde skal tage udgangspunkt i kundernes forretning og vores webløsningerne lavet med tanke på helheden og værdiskabelse for kunden. For at vi i OnlinePlus kan fastholde den kvalitet overfor vores kunder, der har vi skabt et sundt grundlag i virksomheden med komplette kompetencer i personale, der alle har høj anciennitet. Personalet består af et stort team som er rådgivere, online marketing specialister, designere, udviklere, tekstforfattere og projektledere. Alle sammen arbejder under samme tag på kontoret i Odense ved havnen og er danske funktionærer.

Den store palette af kompetencer gør, at vi kan skabe gennemtænkte helhedskoncepter og professionelle designs, som passer til kundens identitet, nutidens medieplatforme og teknologi – Det kalder vi en helhedsløsning.

Vi lægger vægt på en løsning, der er ordentligt lavet. Ligesom vi ønsker at give en ordentlig rådgivning og have en tæt kundekontakt. Derfor er alle medarbejdere centreret i Danmark, så vi kan besøge nye som gamle kunder – Det kalder vi ordentlighed.

I dag dækker OnlinePlus hele Danmark med rådgivere og online marketing specialister, som hjælper nye og bestående kunder.

Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelse


Please leave this field empty.

Eller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.