Unik hjemmeside

Mangler din hjemmeside trafik og kundehenvendelser? Få hjælp fra vores rådgiver ved at ringe eller udfylde formularen. Det er ganske uforpligtende!

  • Kombiner hjemmeside og webshop
  • Flere års erfaring med WordPress hjemmesider
  • Integrér WordPress med andre systemer
  • Specialudvikling til WordPress
  • Teknisk serviceaftale
  • Google PageSpeed optimering
  • Support direkte til en udvikler
  • Personlig rådgiver
Få gratis rådgivning omkring din hjemmeside
Få gratis rådgivning omkring din hjemmeside
Ring nu på tlf. 70 22 11 44 eller udfyld formularen
Tilfredse kunder vi hjælper med WordPress

WordPress – brugervenligt CMS system til din hjemmeside

WordPress er et af de mest brugervenlige og velkendte CMS systemer (Content Management Systems) på markedet. Helt lavpraktisk er det et CMS system, som lader dig styre indholdet på din hjemmeside – så du selv kan sidde som tekniker på din egen hjemmeside. WordPress giver dig nemlig et visuelt interface, hvorfra du kan styre, hvad der foregår inde på din side.

Du behøver derfor ikke at have særlig viden inden for kodning eller programmering for at kunne administrere hjemmesiden, og du behøver heller ikke at have tekniske fingre – det eneste, du skal bruge, er modet til at springe ud i det.

Udover at give dig værktøjer til at redigere indholdet på din side så er WordPress også god i forhold til at få din hjemmeside til at rangere højt på Google, eftersom Googles robotter har let ved at læse hjemmesider lavet i WordPress – og i internettets verden er Google øverst på listen over dem, vi ønsker at holde os gode venner med.

Dynamisk CMS system

WordPress blev originalt udviklet som et blogsystem, men har siden vokset sig større og er nu det mest foretrukne CMS system til hjemmesider i verden. WordPress er open source og opbygget i programmeringssproget PHP og MySQL-databasen, hvilket på godt dansk betyder, at du har mulighed for at bestemme, hvordan din hjemmeside skal se ud, og dermed har du mulighed for at få en helt unik hjemmeside.

WordPress kommer med en del standardværktøj og funktioner, men der er rig mulighed for at tilføje funktionalitet via plugins og dermed skræddersy hjemmesiden efter dine behov. Eksempler på plugins kunne være bookingsystemer, kalender eller visning af dit Instagram feed.
Din WordPress hjemmeside er aldrig fuldendt, da vi altid kan optimere og forbedre den dynamiske platform, som en hjemmeside er.

Hos OnlinePlus kan du derfor starte et samarbejde, hvor din hjemmeside er i konstant forandring – til det bedre – og hvor WordPress eksperter sidder klar ved computeren og telefonen, så du aldrig står alene med dine ændringer.

Mange muligheder med WordPress
SEO med WordPress
Vi har arbejdet med flere moduler inden for SEO til WordPress og bistået med timer for at forbedre trafik og kundehenvendelser til vores kunder. Sidder du med en hjemmeside baseret på WordPress og ønsker vores assistance til at hjælpe med at optimere din SEO, kan vi hjælpe dig – også selvom din hjemmeside er placeret hos anden udbyder.
Optimering af hastighed
Fokus på Google PageSpeed er undervurderet. Det er vigtigt for både dine besøgende og Google ift. din SEO, at din hjemmeside loader hurtigt. Har du en hjemmeside, kan du i samarbejde med os få skabt et overblik på din hjemmesides hastighed, en handlingsplan for at få det udbedret og et budget.
WordPress moduler og plugins
Hele universet til WordPress indeholder flere forskellige moduler og plugins, som kan bruges til din hjemmeside. Dog anbefaler vi, at du - i samråd med os - får kontrolleret de plugins, du overvejer at få installeret af sikkerhedsmæssige årsager – og om det i virkeligheden nu er det bedste plugin til din løsning.
Integration til WordPress
Automatiserede flows via integrationer til WordPress kan i sidste ende spare tid og ressourcer. Vi har arbejdet med flere integrationstyper og områder og kan derfor give rådgivning til de fleste forespørgsler.

Flyt din WordPress hjemmeside til OnlinePlus

Savner du sparring til din hjemmeside, rådgivning til mulighederne indenfor WordPress eller tilretninger i din nuværende løsning? Så kan vi hjælpe dig med at få flyttet eller skabt din WordPress hjemmeside hos os.

Skal jeg hjælpe dig videre med din hjemmeside?
Jeppe Majgaard
CEO
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig