Karriere

Hos OnlinePlus lægger vi et stort arbejde i at finde den rette kandidat, når vi ansætter en ny medarbejder.

Vi vækster konstant, hvilket betyder, at vi ofte har brug for nye, dygtige kræfter til vores i forvejen ret fantastiske team. Vores drømme om at vokse og udvikle os er helt og aldeles afhængige af, at vi har et hold, der består af passionerede, ambitiøse og kreative medarbejdere.

Hos os er hver enkelt medarbejder i fokus, og det er lige så vigtigt for os, at alle føler sig som en del af det bedste team i byen, som det er at brænde for det, vi laver. Vi er en meget social gruppe, og vi afholder mange årlige arrangementer, som gerne skulle gøre det endnu sjovere at arbejde hos os. Vi snakker ikke bare julefrokost, vi har nemlig også både fredagsbarer, teambuilding, DHL Stafetten, temafester og meget mere.

Vi tror på, at når vi investerer i vores medarbejdere, får vi gladere og dygtigere OnlinePlussere, som har lyst til at være hos os i mange år.
Hvis det lyder som noget for dig, og hvis du ønsker dig en arbejdsplads, hvor det faglige – såvel som det festlige – er i fokus, så skal du holde øje med denne side.

Du vil herunder løbende kunne følge med i, hvilke profiler vi har brug for her på kontoret. Du er selvfølgelig altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på info@onlineplus.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Se ledige stillinger Uopfordret ansøgning