Arbejdspladsen

Hos os er hver enkelt medarbejder i fokus, og det er lige så vigtigt for os, at alle føler sig som en del af det bedste team i byen, som det er at have en passion for det, vi laver. Vi er en meget social gruppe, og vi afholder mange årlige arrangementer, som gerne skulle gøre det endnu sjovere at arbejde hos os. Vi snakker ikke bare julefrokost, men også fredagsbarer, team building, DHL løb, temafester og meget mere. Vi tror på, at når vi investerer i vores medarbejdere, får vi gladere og dygtigere OnlinePlussere, som har lyst til at være hos os i mange år.

Medarbejderfordele
Årets fester
Vi elsker en god fest og afholder en årlig julefrokost og en kæmpe sommerfest ”Summergames”. Der er altid planlagt topunderholdning hvor alle kan være med.
Morgenmad hver fredag
OnlinePlus giver morgenmad til alle hver fredag fra kl. 8.30-9.00. Dette for at styrke det sociale mellem hinanden og samle op på ugen der er gået.
Fredagsbar
Hver fredag omkring fyraftenstid, giver OnlinePlus øl, vand, chips m.m. til ugens faste fredagsbar med udfordringer indenfor bordfodbold, bordtennis, PlayStation og lignende.
Personaleforening
Vi har en meget aktiv personaleforening, der løbende planlægger sjove og hyggelige ture samt arrangementer i løbet af året.
Mærkedage og fødselsdage
Der fejres fødselsdage i OnlinePlus hvor medarbejderen får en gave og pyntet op på bordet. OnlinePlus’ fødselsdag fejres med kage og lækkerier 1. februar.
Efter- og videreuddannelse
OnlinePlus har indført medarbejdersamtaler for alle medarbejdere, hvor der vil blive drøftet efter- og videreuddannelsesbehov, trivsel og arbejdssituationen.
Har du spørgsmål til OnlinePlus som arbejdsplads?
Malene Bruun
CPO & Head of People and Culture
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig