OnlinePlus har plads på holdet til nye praktikanter – skal du være med?

Brænder du for marketing og i særdeleshed SoMe? Har du lyst til at være en del af et ungt og energisk hold, der vægter det sociale næsten ligeså højt som det faglige? Og skal du være OnlinePlus’ nye praktikant?

Så tøv ikke med at smide os en ansøgning allerede i dag!

Vi søger allerede nu praktikanter til efteråret, og hos os er du garanteret at lære en masse allerede fra første dag på arbejdet. Du får fedt socialt samvær, og møder vi den helt rette person, som passer ind, brænder for sit fag og selvfølgelig er villig til at lære endnu mere, så giver vi hellere end gerne muligheden for, at den videre udvikling kan ske hos OnlinePlus.

Og hvem er vi så? Vi er et webbureau placeret centralt i Odense C, og vi sidder knap 30 mand hver dag med en bred pallette af opgaver indenfor udvikling, design og online markedsføring. Her er der ikke langt fra tanke til handling, og da vi alle sidder under samme tag, er der heller ikke langt til den nærmeste kollega. Vi har derfor en rigtig effektiv kommunikation, og her findes der ingen dumme spørgsmål.

OnlinePlus består af en flok engagerede specialister, som hver især arbejder fokuseret på af løfte vores mange kunders online performance. I vores udviklingsafdeling laver vi nye, fede designs til hjemmesider og webshops, opkodning og support. I vores marketingsafdeling laver vi online markedsføring i form af SEO, SEM, skarpe nyhedsbreve samt tekstforfatning, og selvfølgelig arbejder vi også med markedsføring på de sociale medier. Alle er med til at løfte virksomhedens markedsføringsstrategi, og hos OnlinePlus står vi alle altid klar til at løfte i flok.

Og nu har du mulighed for at komme med på holdet, da vi søger en knivskarp praktikant til SoMe i vores marketingsafdeling i OnlinePlus med start 1. august 2019.

Hvad leder vi efter?

Og hvem skal du så være? Det eneste krav vi stiller er, at du skal være under uddannelse. Hvilken baggrund du kommer fra, er ligegyldig, så længe du brænder for at lære at anvende de sociale medier i virksomhedsregi.

Som SoMe-praktikant hos OnlinePlus kommer du til at arbejde indgående med Facebook, LinkedIn og Instagram. Du vil lære at forstå brugen af de sociale medier til at skabe blandt andet synlighed, leads og konverteringer for vores kunders virksomheder gennem annoncering. Når du er færdig i praktik hos os, vil du have fået et indgående kendskab til at lave alt lige fra målgrupper til knivskarpe annoncer.

Vi leder efter en, som:

 • måske allerede har stiftet bekendtskab til Facebooks annonceringsværktøj
 • besidder en viden omkring Facebooks mange muligheder
 • ikke er bange for at tænke kreativt
 • kan tage billeder og lave videoer

Derudover forventer vi af vores praktikanter, at:

 • Du er i stand til at arbejde selvstændigt
 • Du er en god kommunikatør, både på skrift og i tale
 • Du er struktureret og ansvarsbevidst
 • Du har gåpåmod og viljen til at lære
 • Du er idérig og kreativ
 • Du tager ansvar i dit arbejde
 • Du er en glad og åben person, som er klar på at lære os andre på holdet at kende!

Hvad tilbyder vi hos OnlinePlus?

Som SoMe-praktikant hos OnlinePlus kommer du til at indgå i et ungt og uformelt miljø, og du bliver hurtigt en del af holdet. Her går socialt samvær og godt arbejde hånd i hånd, og ”frihed under ansvar” og ”kundeservice” er nøgleord, som kendetegner vores arbejde.

Vi skræddersyr et introduktionsforløb med dig, og løbende vil vi undervise dig i de systemer og materialer, du kommer til at arbejde med.

OnlinePlus ligger på Ruggårdsvej i Odense C, og hver dag arbejder vi for kunder i alle størrelser – her iblandt Audi, Unicef, Skoda, Volkswagen, SF, Riwal og mange flere.

Vilkår og løn:

Arbejdstiden er 37 timer/uge

Praktikken er ulønnet.

Lyder det som noget for dig?

Kan du allerede se dig selv passe ind på holdet hos OnlinePlus? Så tøv ikke med at sende en ansøgning allerede i dag!

Send din ansøgning med tilhørende foto til jv@onlineplus.dk. Har du nogle spørgsmål til de to stillinger, er du velkommen til at kontakte Jimmy Vejlemark på tlf.: 26 11 99 88.

Vi glæder os til at høre fra dig!